Siirry uutiskirjearkistoon.
Toimitilapalvelu kovassa käytössä Seinäjoella
Hakosalo ja Into Seinäjoki ovat tehneet hedelmällistä yhteistyötä pitkään. Tuorein esimerkki tästä on uudistettu toimitilapalvelu, jonka avulla kuka tahansa voi ilmoittaa Seinäjoen vapaista toimiloista.

"Visuaalisen ilmeen lisäksi halusimme uudistaa palvelun toiminnallisuutta. Toimitilojen etsiminen sivustolta on nyt entistä vaivattomampaa ja tehostetun optimoinnin ansiosta palvelun löydettävyys on noussut uudelle tasolle", iloitsee palvelujohtaja Marja Vainionpää.

Lue koko artikkeli »Toimitilojen ilmoittaminen entistä vaivattomampaa


Toimitila- ja tonttipalvelun uusin versio pitää sisällään joukon uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sivuston ulkoasu voidaan muokata asiakkaan graafisen ilmeen mukaisesti ja kohteet syöttää helposti vaikkapa älypuhelimella. Lisäksi palvelulle on toteutettu toukokuussa voimaantulevan tietoturva-asetuksen huomioonottava rekisteri- ja tietoturvaseloste.

Hakukoneoptimointia on tehty sekä teknisten toiminnallisuuksien tasolla, että tarjoamalla ylläpitäjille mahdollisuus sivuston metatietojen ylläpitoon. Metatietoja päivittämällä ylläpitäjät voivat vaikuttaa siihen, mitä sivukohtaisia tekstejä hakukonetuloksissa näytetään.

Toimitilapalvelun sisäinen haku on kokenut perusteellisen muutoksen. Uudistettu hakulomake sijaitsee palvelun etusivulla. Selaaja pääsee muuttamaan hakukriteereitään myös tulossivulta ja hakutuloksia on mahdollista järjestää eri kriteereiden mukaan.

Jatkossa myös ilmoitusten jättäjille voidaan tarjota enemmän toiminnallisuuksia. Ilmoittamisprosessiin on mahdollista lisätä automatisoitu vaihe, jossa ilmoittajalle toimitetaan vahvistuspostissa linkit kohteen tietojen muokkaukseen, näkyvyysajan muuttamiseen ja ilmoituksen poistoon. Ilmoitukset menevät edelleen ylläpitäjän tarkistettavaksi ennen julkaisua.

Kysy lisää: myynti@hakosalo.fi
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.