Siirry uutiskirjearkistoon.
Hakosalon käyttäjäpäivä
Uudistunut Hakosalo kutsuu jälleen kaikki käyttäjät Tampereelle käyttäjäpäiville. Ohjelmassa on paljon mielenkiintoista elinkeinotyön kehittämiseen liittyvää asiaa!

Käyttäjäpäivät kokoaa yhteen mm. elinkeino- ja työllisyyspalveluiden ammattilaisia ympäri Suomen. Tilaisuudessa esitellään uudistunut Hakosalo sekä käydään läpi tuoreita järjestelmäominaisuuksia unohtamatta asiakas- ja kumppanipuheenvuoroja.

Käyttäjäpäivät pidetään Tampere-talossa 5. marraskuuta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan »Uudistuneet verkkosivut


Hakosalo on uudistanut verkkosivunsa vastaamaan entistä paremmin Elinvoimaa alueellesi -tehtäväänsä. Kehittämisyhtiöiden ja kuntien elinkeinoyksiköiden ohella Hakosalo tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien työllisyyspalveluille ja ammatillisille oppilaitoksille, jotka kaikki tekevät työtä alueen yritysten ja yrittäjien kanssa.

Tutustu uusiin verkkosivuihin »Elinvoimaa Forssan alueelle


Forssan seutukunta on siirtynyt sanoista tekoihin alueellisen elinkeinoelämän kehitys- ja palvelutyössä. Alun perin elinkeinotyön tarpeisiin kehitetyn Hakosalo-asiakashallintajärjestelmän avulla kyetään palvelemaan alueen elinkeinoelämää entistä tehokkaammin.

- Ainutlaatuista on se, että mukana on kaupunkiseudun kunnat, koulutus ja työllisyyspalvelut. Suomessa ei tiedetä toista seutua, jossa olisi otettu näin monen eri organisaation kanssa sama alusta käyttöön, Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen sanoo.


Forssan Yrityskehityksen Heidi Loukiainen ja Maria Jokinen korostavat alueellisen kehittämisen merkitystä

Lue lisää »Hakosalo mukana SEKESin kesäpäivillä Seinäjoella


Hakosalo osallistuu omalla standillään Seinäjoella järjestettäviin SEKESin kesäpäiviin. Olemme paikalla tiistaina 20. elokuuta. Tule kuulemaan standille uusista Hakosalon ominaisuukista ja tutustumaan kumppaneiden kanssa toteutettuun kosketusnäytölliseen info tv -palveluun.

Standillä voit myös osallistua tuotepalkintojen arvontaan. Nähdään Seinäjoella!

Lue lisää »
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Elinvoimaa alueellesi!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.