Siirry uutiskirjearkistoon.
Kehittämisyhtiöt ovat Hakosalon suurin asiakasryhmä

Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakkuudenhallintaan liittyvien ratkaisujen toimittaja


Merkittävä osa kehittämisyhtiöistä käyttää Hakosalon palveluita. Luonnollisesti myös kunnat ovat iso käyttäjäryhmä mm. elinkeino- ja työllisyyspalveluiden käyttäjinä.

Syy Hakosalon suosioon on yksinkertainen. Järjestelmät on alun perin kehitetty nimenomaan kuntaorganisaatioille. Tämä näkyy siinä, että tapahtumaorientoinut Hakosalo Asiakas -järjestelmä voidaan valjastaa tehokkaasti käyttäjäorganisaation toiminnanohjauksen moottoriksi. Perinteisesti CRM-ratkaisut on valjastettu palvemaan yritysten tarpeita mm. liidien keruun ja myyntiprosessin hallinnan osalta.

» Lue koko artikkeliHAKOSALO KUNTA -KOKONAISRATKAISU


Hakosalo Kunta nivoo yhteen kuntaorganisaatioiden asiakas- ja palveluhallintaan liittyvät keskeiset osa-alueet. Tutustu Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisuun palvelukuvauksen avulla.

» Lue lisääJosekin asiakashallinta kehittyy jatkuvana prosessina


Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö on pitkäaikaisin Hakosalo Asiakas -järjestelmän käyttäjä. Alun perin kuntien, kaupunkien ja kehittämisyhtiöiden käyttöön kehitetty ratkaisu on ollut Josekissa käytössä vuodesta 2003 lähtien. Organisaatiossa on pyritty siihen, että kaikki asiakkaisiin liittyvä tieto on keskitetysti yhdessä paikassa henkilöstön saatavilla oman toimenkuvan mukaisesti.

Josekissa yritysneuvonnan johtajana toimiva Risto Ravattinen vannoo Hakosalo Asiakas -järjestelmän nimeen. -Olennaista on, että järjestelmä taipuu hyvin tarpeisiimme, eikä meidän tarvitse muuttaa toimintaprosesseja vastaamaan järjestelmän logiikkaa.

Alkuvuodesta 2017 Josek otti käyttöön tapahtumien järjestämiseen liittyvät toiminnallisuudet. Uuden ominaisuuden myötä asiakkaan kortille tallentuu mm. tiedot hänen osallistumisistaan Josekin järjestämiin tapahtumiin, kuten yrittäjäinfoihin.

» Lue koko artikkeli
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.