Siirry uutiskirjearkistoon.
Webinaari: Tehokkuutta työllisyyspalveluihin

Hakosalo Asiakas -järjestelmä kokoaa kaikki olennaisen asiakkaisiin liittyvän tiedon keskitetysti yhteen paikkaan.


Järjestelmän käytön myötä koko asiakasviestintä on kuntaorganisaatioiden työntekijöiden saatavilla. Aikaisemmat tapahtumat näkyvät kootusti asiakas- ja henkilökorteilla. Samalla tietoja voidaan hyödyntää raportoinnissa, kun halutaan osoittaa projekteihin ja hankkeisiin käytetty työaika mm. rahoitusvaatimuksia silmällä pitäen.

Hakosalo Asiakas -järjestelmä sisältää koko joukon ominaisuuksia, joita käyttäjäorganisaatiot voivat hyödyntää toiminnanohjauksessaan. Yksi keskeinen elinkeinoelämän palveluihin liittyvä ominaisuus on Työllisyyspalvelut. Järjestelmässä ylläpidetään yrityskohtaisia vapaiden työpaikkojen tietoja sekä tietoja työnhakijoista.

Järjestelmään kirjataan työnhakijan osaamisprofiili valmiin luokituksen mukaisesti tai lisäämällä uusia luokittelutekijöitä. Kun työnantaja löytää sopivan työntekijän, kytketään osapuolet toisiinsa ja paikka merkitetään täytetyksi. Raportoinnista nähdään suoraan avoimien työpaikkojen määrä sekä pystytään seuraamaan kuinka hyvin työllisyystoimenpiteet ovat purreet alueen työnhakijoiden työllistymiseen.

» Maksuton webinaari aiheesta torstaina 2.3. klo 10 - Ilmoittaudu mukaan!

Jäikö aiemmat Hakosalo Kunta -webinaarit näkemättä?

» Webinaari 1: Elinkeinoelämän palvelut - Katso tallenne
» Webinaari 2: Tapahtumat ja tilaisuudet kuntaorganisaatioiden asiakkaille - Katso tallenne

Salossa työnhakijat löytävät työnantajat


Salon kaupungin työllisyyspalvelujen tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa ja lisätä työllisyyspalvelujen vaikuttavuutta. Jotta tavoite on mahdollista saavuttaa, on Salossa korvattu aikaisempi järjestelmä tarpeeseen paremmin sopivalla ratkaisulla.

Hakosalo Asiakas -järjestelmä sisältää erityisen Työllisyyspalvelut -ominaisuuden, joka vastaa tehokkaasti työllistämisen vaatimuksiin. - Toteutamme jatkuvasti erilaisia työllistämiseen liittyviä hankkeita, joiden tavoitteena on löytää työnhakijoille töitä, työllisyyspalveluiden esimies Minna Virta kertoo.

» Lue koko artikkeli

Lue muistakin onnistumisistamme:

» Josekin asiakashallinta kehittyy jatkuvana prosessina
» Into Seinäjoki Oy tehosti sähköistä asiointia
» Rauman vapaat vuokra-asunnot löytyvät kootusti yhdeltä sivustolta
» Ammattikorkeakouluille räätälöity Hakosalo Asiakas käyttöön Satakunnan ammattikorkeakoulussa
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.