Siirry uutiskirjearkistoon.
Autotehtaan työpaikat vaikuttavat Euraan asti
Uudenkaupungin autotehtaan työvoimatarpeet ja länsirannikon satamien hyvä tilanne vaikuttavat alueen kuntiin laajalla alueella.

Eurassa ja Raumalla vuokra-asuntojen kysyntä on kasvanut kevään aikana nopeasti. Luonnollisesti tilanne on aiheuttanut kunnissa paineita saattaa kysyntä ja tarjonta kohtaamaan toisensa mahdollisimman tehokkaasti.

Sekä Eurassa että Raumalla haasteeseen on vastattu nykyaikaisella vuokra-asuntopalvelulla, jossa alueen vapaat kohteet voidaan esittää keskitetystä yhdessä palvelussa. Palvelussa kuka tahansa henkilö voi ilmoittaa vapaasta kohteesta syöttämällä kohteen tarkat tiedot, kuvat ja mahdolliset liitteet. Palvelun ylläpitäjä tarkistaa syötetyt tiedot, jonka jälkeen hän hyväksyy kohteet julkaistavaksi.

Hakosalon toimittamia palveluita voit selata osoitteissa:

» vuokra-asunnot.eura.fi
» vuokra-asunnot.rauma.fiHakosalo mukana kunnallisjohdon seminaarissa


Hakosalo osallistuu näyttävästi yhteistyökumppanina Oulussa kesäkuun alussa pidettävään kunnallisjohdon seminaariin. Tapahtumaa kerää paikalle 900 kunta-alan päättäjää seuraamaan mielenkiintoisia esityksiä ja keskustelemaan ajankohtaisista kuntateemoista.

» Lue koko artikkeliHAKOSALO KUNTA -KOKONAISRATKAISU


Hakosalo Kunta nivoo yhteen kuntaorganisaatioiden asiakas- ja palveluhallintaan liittyvät keskeiset osa-alueet. Tutustu Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisuun palvelukuvauksen avulla.

» Lue lisää

 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.