Siirry uutiskirjearkistoon.
Miksei Mikkeli vahvasti mukana yritysten kehittämisessä
Kuuden kunnan alueella Etelä-Savossa toimivan Miksei Mikkelin toiminnan painopistealueita tänä ja ensi vuonna ovat yritysten kehittämis- ja neuvontapalvelut.

Yritys- ja palveluhakemisto Hakurin käyttöönotto on näkyvä osoitus Miksein halusta panostaa yrityksille tarjottaviin palveluihin.

- Erityisesti haluamme kehittää yritysten myynti- ja markkinointiosaamista. Lisäksi painopistealueitamme ovat uusien kumppanuuksien ja verkostojen kehittäminen sekä Invest-in toiminta. Meillä on myös strategisia kehitysalustoja, isompia toimintaympäristökokonaisuuksia, joita kehitämme. Näistä esimerkkejä ovat Memory Campus ja EcoSairilan alueet, kertoo mm. startup-yritysten valmennuksesta vastaava Marjo Niittuaho-Nastolin.

Lue koko artikkeli »Hakosalo Kunta palveluita käytetään ympäri Suomen


Yhä useammat elinkeinoyhtiöt, kunnat ja kaupungit kehittävät alueen elinkeinoelämää ja työllisyyttä Hakosalo Kunta -palveluiden avulla.

Hakosalon valttikorttina on vahva kuntaorganisaatioiden asiakastyöhön liittyvä substanssiosaaminen. Yhden keskitetyn järjestelmän periaate taklaa julkisen sektorin haastetta, jossa työtä tehdään lukuisilla eri järjestelmillä ilman sujuvaa integraatiota. Yhden järjestelmän periaate parantaa myös tietoturvaa ajan vaatimusten mukaisesti.

Oheisesta kartasta näkyy mitkä alueet hyödyntävät Hakosalo Kunta -palveluita suoraan kunnissa tai kehittämisyhtiöiden kautta.

Lue lisää: kunta.hakosalo.fi »
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.