Siirry uutiskirjearkistoon.
Hyödynnä Hakosalon ajankohtaisten asioiden osiota
Ajankohtaista-widget on valittavissa oman Hakosalo-tilisi etusivulle.

Widget toimii tiedotuskanavana, jonka avulla Hakosalo tiedottaa uusista ominaisuuksista, ohjeista yms. ajankohtaisista asioista. Voit myös itse ilmoittaa oman organisaatiosi ajankohtaisia artikkeleita kaikkien luettavaksi.Lue lisää ja katso widgetin lisäysohjeet »Meille töihin!


Haemme nyt joukkoomme KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ. Hakuaikaa on 15.9. asti.

Tarjoamme upean näköalapaikan sinulle, joka haluat olla mukana kehittämässä nykyaikaisia ohjelmistoratkaisuja perinteisen toimialan tarpeisiin. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia, ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja kehittää uusia innovaatioita. Tehtävässäsi tuotat erilaista dokumentaatiota, vastaat kehitystyön resursoinnista ja toimit jatkuvassa yhteistyössä johtoryhmän jäsenten kanssa. Onnistut varmasti tehtävässäsi, sillä tukenasi on motivoitunut ja osaava koodaritiimi. Tehtävä ei edellytä koodausosaamista tai it-kokemusta, mutta ne voidaan katsoa eduksi työhakemuksessasi.

Lue lisää ja hae töihin »Hakosalon käyttäjäpäivä marraskuussa


Hakosalo kutsuu jälleen kaikki käyttäjät Tampereelle käyttäjäpäiville. Ohjelmassa on paljon mielenkiintoista elinkeinotyön kehittämiseen liittyvää asiaa!

Käyttäjäpäivät kokoaa yhteen mm. elinkeino- ja työllisyyspalveluiden ammattilaisia ympäri Suomen. Tilaisuudessa esitellään uudistunut Hakosalo sekä käydään läpi tuoreita järjestelmäominaisuuksia unohtamatta asiakas- ja kumppanipuheenvuoroja.

Käyttäjäpäivät pidetään Tampere-talossa 5. marraskuuta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan »

 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Elinvoimaa alueellesi!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.