Siirry uutiskirjearkistoon.
Hakosalo Kunta - Elinkeinoelämän palvelut

Tervetuloa webinaariin ylihuomenna perjantaina 17.2.2017 (korjattu päivämäärä) klo 10-11!


Kunnallisten organisaatioiden yksi keskeisistä tehtävistä on tarjota asiakkailleen palveluita, jotka kehittävät alueen elinkeinoelämää. Jotta kehitystyötä voidaan tehdä, on organisaatioilla oltava hallussaan ajantasainen yritys- ja palvelutieto.

Yhä useampi kuntaorganisaatio hallinnoi alueensa yritystietoja Hakosalo Asiakas -järjestelmässä. Tietojen ajantasaisuudesta vastaavat alueen yrittäjät itse. Järjestelmään saadaan tallennettua kaikki olennainen asiakkuustieto, kuten tapaamiset, puhelut, sähköpostit jne. Keskitetty hallinta helpottaa sisäistä tiedonvaihtoa ja toimii samalla henkilöstön työtehtävien seurantapalveluna.

Loppukäyttäjille, kuten kunnan asukkaille, voidaan tarjota ajantasainen yritys- ja palveluhaku, jolloin kuka tahansa voi etsiä tarvitsemiaan palveluita vaikkapa älypuhelimella.

Myös Hakosalon tarjoama toimitila-, tontti- ja vuokra-asuntopalvelu on laajalti käytössä eri puolilla Suomea. Julkisen palvelun avulla voi selata ja ilmoittaa alueensa vapaista toimitiloista, tonteista ja vuokra-asunnoista. Hakuja voidaan tehdä eri ehtojen mukaan ja selata sopivia kohteita myös karttanäkymän avulla.

Webinaareissa esittelemme case-esimerkkien avulla Hakosalon palveluita. Osallistu itse tai ohjaa oikea henkilö mukaan ilmaisiin Hakosalo Kunta -webinaareihin.

» LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN

Tutustu myös seuraaviin:
Pälkäneen yritysrekisteri
Into Seinäjoen tontti- ja toimitilapalvelu


Rauman vapaat vuokra-asunnot löytyvät kootusti yhdeltä sivustolta


Rauman kaupunki julkaisi kaikille avoimen vuokra-asuntorekisterin, johon niin yksityiset kuin kiinteistönvälitysyrityksetkin voivat ilmoittaa vapaita vuokra-asuntojaan ilmaiseksi.

Palvelun pääkäyttäjä, Rauman kaupunginjohtajien sihteeri Sirpa Liukkonen kertoo palvelun hankintatarpeen syntyneen elinkeinoelämän piristymisen myötä.

- Lounaisrannikon elinkeinoelämä on virkistymässä ja oletuksemme on, että asuntojen kysyntä vilkastuu. Haluamme tarjota raumalaisille vuokranantajille maksuttoman foorumin tuoda asuntotietonsa esille ja toisaalta myös helpottaa kodin löytämistä kattavalla tarjonnalla, hän kuvailee.

» LUE LISÄÄ
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.