Siirry uutiskirjearkistoon.
Hakosalo on valmiina uuden tietosuoja-asetuksen voimaantuloon
General Data Protection Regulation (EU 2016/679) eli tuttavallisemmin tietoturva-asetus GDPR astuu voimaan kaikissa EU:n jäsenmaissa 25.5.2018.

Asetus vaikuttaa suoraan siihen, miten ja mitä henkilötietoja palveluntarjoajat voivat jatkossa kerätä ja kuinka niitä tulee käsitellä. Organisaatioiden sisäisten prosessien päivittämisen lisäksi näkyvimpiä osia kokonaisuutta ovat mm. nykyisten palvelusopimusten päivittäminen sekä asiakastietojen käsittelyyn käytettävien tietojärjestelmien uudistaminen asetuksen vaatimuksia vastaaviksi.

Myös me Hakosalolla olemme valmistautuneet hyvää vauhtia asetuksen voimaantuloon. Tällä hetkellä käymme läpi asiakkaidemme sopimuksia sekä päivitämme palvelujemme tietoturvaselosteita. Löydät Hakosalo Kunta -palveluiden tietoturvaselosteet osoitteesta kunta.hakosalo.fi/tietoturva. Lähetäthän organisaatiosi käytössä olevan palvelun dokumentin meille täytettynä osoitteeseen helpdesk@hakosalo.fi niin lisäämme sen palvelun sivustolle julkisesti selattavaksi.

Aurinkoisin terveisin,
Hakosalo Software Oy:n kehitystiimiJärvi-Pohjanmaalla uusi koti yritykselle löytyy julkisesta toimitilapalvelusta


Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu kokoaa seudun vapaat toimitilat ja yritystontit samaan sijaintiin kaikille avoimeen toimitilapalveluun. Palvelun ensisijainen kohdeyleisö on toimitiloja etsivät yritykset, mutta kuka tahansa voi ilmoittaa sivustolle maksutta oman vapaan yrityskäyttöön soveltuvan kohteensa.

- Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kattava tilannekatsaus alueen vapaisiin yritystiloihin. Meidän oman henkilöstömme lisäksi toimitiloja ja tontteja ylläpitävät Alajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien edustajat, alueella toimivat kiinteistövälittäjät Järvi-Suomen OP-Kiinteistökeskus sekä Omakodit Alajärvi. Nyt kun palvelu on julki, toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan myös kaikki yksityiset ilmoittajat, JPYP:n projektipäällikkö Tiina Pelkonen kertoo innoissaan.

Lue koko artikkeli »
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.