Siirry uutiskirjearkistoon.
Pohjanmaalla otettiin Hakosalo Kunta käyttöön

Kristiinankaupungissa, Vaasassa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa otettiin käyttöön Hakosalo Kunta -konseptin palveluita. Uuden järjestelmän myötä elinkeinoyhtiöiden asiakastyön hallinta tehostuu ja toiminnan raportointi on suoraviivaista.


Hakosalon näkökulmasta Pohjanmaan käyttöönotoissa tehtiin merkittävää historiaa, sillä asiakkaat siirtyivät suoraan käyttämään uutta Hakosalo Asiakas (ent. Yrinet) -järjestelmää. Uuden version julkistamistilaisuus on Tampere-talossa 20.11. Julkistamisen jälkeen nykyiset Yrinet-käyttäjäorganisaatiot siirtyvät vaiheittain käyttämään uutta Asiakas-järjestelmää.

» Lue koko artikkeliHakosalo Kunta käyttäjäpäivät


Kaikille Hakosalo Kunta -palveluiden käyttäjille (esim. Yrinet, Yritys- ja palveluhakemisto, Tapahtumakalenteri jne.) suunnattu tilaisuus järjestetään tiistaina 20.11. Tampere-talossa.

Käyttäjäpäivien kohokohta on Yrinetin uuden version, Hakosalo Asiakkaan julkistaminen. Hakosalon historian suurin uudistus on tehty asiakaspalautteita kuunnellen. Uuden version myötä järjestelmää voi käyttää kätevästi mobiililaitteilla ja raportoinnin monipuolisuuteen ja visuaalisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Varmistathan että organisaatiostasi on edustus paikalla?

» Agenda ja ilmoittautumiset
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.