Siirry uutiskirjearkistoon.
Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisu
Hakosalon ratkaisut on kehitetty palvelemaan kuntaorganisaatioiden asiakashallintaa.

Yritysten tarpeita silmällä pitäen kehitetyt CRM-ratkaisut palvelevat turhan yksipuolisesti myyntiä, jolloin korostuvat myyntiprosessin seuranta ja tuloksen ennustaminen.

Kuntaorganisaatioiden tarpeet poikkeavat myyntiorientoituneesta toiminnasta ja tämän vuoksi myös järjestelmävaatimukset ovat erilaiset. Hakosalo on erikoistunut tuottamaan kunnallisiin vaatimuksiin soveltuvia palveluita ja ratkaisuja. Pitkän kokemuksensa myötä se tuntee hyvin kunnallisen toimintaympäristön.

Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisu nivoo yhteen kuntaorganisaatioiden asiakas- ja palveluhallintaan liittyvät keskeiset osa-alueet. Sen avulla kaikki asiakastieto saadaan tallennettua yhteen keskitettyyn paikkaan. Asiakas- ja palveluryhmittelyn avulla eri kohderyhmille voidaan tarjota heille sopivia palveluita.

Lisätietoa palvelusta:
kunta.hakosalo.fi

Katso myös webinaarit:

» Webinaari 1: Elinkeinoelämän palvelut
» Webinaari 2: Tapahtumat ja tilaisuudet kuntaorganisaatioiden asiakkaille
» Webinaari 3: Tehokkuutta työllisyyspalveluihin
» Webinaari 4: Digitaalisen kunnan asiakaspalvelutHakosalo mukana kunnallisjohdon seminaarissa


Hakosalo osallistuu näyttävästi yhteistyökumppanina Oulussa kesäkuun alussa pidettävään kunnallisjohdon seminaariin. Tapahtumaa kerää paikalle 900 kunta-alan päättäjää seuraamaan mielenkiintoisia esityksiä ja keskustelemaan ajankohtaisista kuntateemoista.

» Lue koko artikkeliHAKOSALO KUNTA -KOKONAISRATKAISU


Hakosalo Kunta nivoo yhteen kuntaorganisaatioiden asiakas- ja palveluhallintaan liittyvät keskeiset osa-alueet. Tutustu Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisuun palvelukuvauksen avulla.

» Lue lisää

 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.