Siirry uutiskirjearkistoon.
Hakosalo Kunta - Pidä tapahtumiesi ilmoittautumiset hallinnassa

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin torstaina 23.2. klo 10.00-10.30!


Otatko vastaan tapahtumiin ilmoittautumiset sähköpostilla ja ylläpidät osallistujatietoja Excelissä? Tämä manuaalinen toimintamalli on käytössä turhan useassa kuntaorganisaatiossa. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun tapahtumat hallitaan varta vasten tarkoitukseen kehitetyn palvelun avulla.

Hakosalon palvelussa ylimääräistä välikättä ei tarvita, kun osallistujat ilmoittautuvat tapahtumiin ja tilaisuuksiin suoraan järjestelmän tarjoaman lomakkeen avulla. Näin tapahtumasta vastaavat henkilöt näkevät reaaliaikaisesti ilmoittautumistilanteen.

"Tapahtumasta vastaavat henkilöt näkevät reaaliaikaisesti ilmoittautumistilanteen."


Palvelun avulla käyttäjät voivat myös peruuttaa osallistumisensa tai tilaisuuden ollessa täynnä ilmoittautua jonoon mahdollisesti vapautuvaa paikkaa varten. Kaikki tapahtuma- ja tilaisuustiedot voidaan julkaista omilla verkkosivuilla erityisenä tapahtumakalenterina, jolloin osallistujat löytävät etsimänsä yhdestä keskitetystä paikasta.

Webinaareissa esittelemme case-esimerkkien avulla Hakosalon palveluita. Osallistu itse tai ohjaa oikea henkilö mukaan ilmaisiin Hakosalo Kunta -webinaareihin.

» Lisätietoa ja ilmoittautuminen


SAMK tarjoaa käyttäjille keskitetyn tapahtumakalenterin


Satakunnan ammattikorkeakoulu hyödyntää Hakosalo Asiakas -ratkaisua niin sisäisessä asiakkuudenhallinnassa kuin tapahtumien järjestämisessäkin.

- Ratkaisun avulla voimme osoittaa aluekehitysvaikutuksemme. Järjestelmä osoittaa meille tarkat luvut yhteistyömme volyymista. Teemme vuositasolla yhteistyötä satojen yritysten ja yhteisön kanssa, SAMK:n Cimmo Nurmi kertoo.

Hakosalo Asiakas on synkronoitavissa organisaation internetsivustolle lisättävään tapahtumakalenteriin, jonka kautta ilmoittautumistiedot päivittyvät automaattisesti Asiakkaassa sijaitseviin tapahtumatietoihin. Tapahtuman jälkeen järjestelmästä voidaan suoraan lähettää palautekyselyt ja kaikki vastaukset kirjautuvat asiakaskohtaisesti samaan palveluun.

» Lue lisää
 

Hakosalo Software Oy
Tiedepuisto 4
28600 PORI
www.hakosalo.fi
Puh. 010 231 0571
myynti@hakosalo.fi
Hakosalo - Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.