Siirry uutiskirjearkistoon.
Kehittämisyhtiö Witas tiedottaa 4/2017
Suosittelemme uutiskirjeen lukemista selaimessa.

Uutiskirjeessä tiedotamme yrittäjiä ajankohtaisista asioista yrityspalveluihin, rahoitukseen, työvoima-asioihin, tilaisuuksiin ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä asiantuntijaverkostomme kanssa.
SISÄLLYS
1.Witas-asiakaslehti 2017 on julkaistu!
2.Onko yrityksesi tähtäimessä kasvu ja/tai omistajanvaihdos?
3.Maaseuturahaston hakujärjestelmä Hyrrä on suljettu 17.8.–4.9.2017
4.Witas palvelee asiakkaitaan kesäaikana
5.Yrittäjä, tarjoa lukiolaiselle työssäoppimispaikka syksyllä 2017
6.Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
 

1. Witas-asiakaslehti 2017 on julkaistu!

7853.jpg
Witaksen tuore asiakaslehti 2017 on jaettu postitse alueemme yrityksiin ja sitä jaetaan yleisötapahtumissa sekä omissa tilaisuuksissamme. Lehden pääsee lukemaan sähköisesti oheisen linkin kautta.

Siirry kirjeen alkuun
2. Onko yrityksesi tähtäimessä kasvu ja/tai omistajanvaihdos?
KASKE - Kasvu ja verkostot osaksi pk-yritysten liiketoiminnan kehittämistä sekä omistajanvaihdoksia

Kyselyllä kartoitamme Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan kasvuhaluisia ja -potentiaalisia pk-yrityksiä. Vastaaminen kestää 1-2 min. KASKE-hankkeen projektipäällikkö Lasse Lyijynen ottaa yhteyttä yritykseenne viikon sisällä vastauksen jättämisestä.

Siirry kirjeen alkuun
3. Maaseuturahaston hakujärjestelmä Hyrrä on suljettu 17.8.–4.9.2017

Ennakoi hyvissä ajoin Hyrrän pidempi käyttökatko

Maaseuturahaston tukien sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kiinni muutostöiden vuoksi 17.8.–4.9.2017. Katkon aikana ei pysty jättämään maksuhakemuksia eikä uusia rahoitustukihakemuksia. Katko koskee myös Leader-rahoitusta. Huomioithan hyvissä ajoin, etteivät esimerkiksi maksatusten määräajat ajoitu kyseiselle ajankohdalle.

Siirry kirjeen alkuun
4. Witas palvelee asiakkaitaan kesäaikana

Palvelemme yritysneuvonnan asiakkaitamme heinäkuun aikana pääsääntöisesti Viitasaaren toimipisteessä tai yrityskäynneillä, ajanvaraukset puhelimitse 044 577 6384.

Lomaseudun matkailuneuvonta palvelee Viitasaaren toimipisteessä arkipäivisin klo 9-15 sekä puhelimitse 044 577 6386 ja sähköpostilla matkailu@witas.fi.

Pihtiputaan sekä Kivijärven toimipisteet ovat kiinni kunnantalojen kesäsulkuajan 3.-23.7.2017 ja Kinnulan toimipiste on kiinni 10.-30.7.2017.

Toivotamme oikein mukavaa kesää!
Siirry kirjeen alkuun
5. Yrittäjä, tarjoa lukiolaiselle työssäoppimispaikka syksyllä 2017
Sytytetään nuorissa kipinä kotiseudun työhön ja yrittäjyyteen!

Kinnulan, Pihtiputaan, Viitasaaren ja Karstulan lukioissa alkaa syksyllä 2017 työelämä- ja yrittäjyysopintojaksoja. Lukiosta käytännön taitajia -hankkeen työelämäopinnoissa painotetaan tekemällä ja kokemalla oppimista.

Yhteistyökumppaneiksi työelämäopintoihin haetaan alueemme yrityksiä sekä julkisen sektorin työpaikkoja.

Anna lukiolaiselle mahdollisuus kokeilla taitojaan työelämässä ja tutustua kotipaikkakunnan monipuolisiin ammatteihin. Näissä nuorissa on mahdollisesti yrityksesi tuleva työntekijä tai yritystoiminnan jatkaja.

Ilmoita kiinnostuksestasi tarjota lukiolaiselle työssäoppimispaikka sähköpostilla osoitteeseen heli.hjelmeroos-haapasalo(at)pihtipudas.fi tai puh. 040 714 4884.

Siirry kirjeen alkuun
6. Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
* Yrityksen perustaminen
* Kehittäminen ja rahoitus
* Kasvu ja kansainvälistyminen
* Omistajan- ja sukupolvenvaihdos
* Muutos- ja vakauttamistilanne
* Maatilayrityksen neuvonta
* Sijoittuminen

Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti kaikissa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Asiantunteva henkilöstömme palvelee Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella Witas Oy:n omissa toimipisteissä tai asiakasyrityksen tiloissa.

Yrityskehittäjiltämme saat lisätietoja mm. ELY-keskuksen, Viisari Ry:n, Finnveran sekä TE-toimiston palveluista, rahoituksista sekä tilaisuuksista.

Witas voi toimia hallinnoivana tahona Euroopan unionin ja muiden julkisten tahojen rahoittamissa kehittämishankkeissa, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin alueen yrityksiä ja muita sidosryhmiä sekä edistävät yhtiön ja kuntien tavoitteiden toteuttamista.

Siirry kirjeen alkuun
KEHITTÄMISYHTIÖ WITAS OY
Kinnula - Kivijärvi - Pihtipudas - Viitasaari

Puh. 014 577 6200
www.witas.fi
www.facebook.com/witasoy

LOMASEUDUN MATKAILUNEUVONTA
Puh. 044 577 6386
www.lomaseutu.fi
www.facebook.com/lomaseutu
Peruuta uutiskirjeen tilaus.