Siirry uutiskirjearkistoon.
Kehittämisyhtiö Witas tiedottaa 5/2017
Suosittelemme uutiskirjeen lukemista selaimessa.

Uutiskirjeessä tiedotamme ajankohtaisista asioista yrityspalveluihin, rahoitukseen, työvoima-asioihin, tilaisuuksiin ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä asiantuntijaverkostomme kanssa.
SISÄLLYS
1.Maaseuturahaston sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on suljettu 25.8.–4.9.2017
2.Viilaa myyntipuheesi huippukuntoon pitchaustyöpajassa 5.10.2017 Keksintöjen Viikolla
3.Keksintöjen Viikko -messutapahtuma 6.–7.10.2017 Viitasaarella
4.Lomaseutu mukana syksyn Suoma ryhmämatka –myyntikiertueella
5.Keski-Suomen Maaseutugaala 8.9.2017 Saarijärvellä
6.Tietosuojauudistus ja Tietosuoja kuntoon -seminaari 5.9.2017 Jyväskylässä
7.Tilaisuuksia ja tapahtumia
8.Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
 

1. Maaseuturahaston sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on suljettu 25.8.–4.9.2017
Maaseuturahaston tukien sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kiinni muutostöiden vuoksi 25.8.–4.9.2017. Käyttökatko jää ennakoitua lyhyemmäksi, sillä aikaisempi tieto oli, että käyttökatko alkaisi jo torstaina 17.8.2017.

Katkon aikana ei pysty jättämään sähköisiä maksuhakemuksia eikä rahoitustukihakemuksia. Katko koskee myös Leader-rahoitusta. Muun muassa Maaseutuviraston Vipu-, Hyrrä- ja Nekka-asiointipalvelut eivät ole käyttökatkon aikana käytettävissä.

Siirry kirjeen alkuun
2. Viilaa myyntipuheesi huippukuntoon pitchaustyöpajassa 5.10.2017 Keksintöjen Viikolla
Onko sinulla mahtava tuote tai palvelu, mutta sen myyminen tuntuu vaikealta?

Tervetuloa maksuttomaan pitchausvalmennukseen viilaamaan myyntipuheesi huippukuntoon torstaina 5.10.2017 klo 12-16 Viitasaari Areenalle.

Valmennus on avoin Witas-alueen yrittäjille sekä Keksintöjen Viikon näytteilleasettajille.

Pitchausvalmennus on neljän tunnin työpaja, jossa käydään konkreettisin keinoin läpi, miten voit tehdä myynnistä ja esiintymisestä itsellesi mukavampaa ja samalla tehostaa myyntiäsi. Työpajan vetäjänä toimii satoja pitchejä Kasvu Openissa todistanut ja muutaman itsekin vetänyt, Kasvun Roihun valmentaja, Janne Roiha.

Siirry kirjeen alkuun
3. Keksintöjen Viikko -messutapahtuma 6.–7.10.2017 Viitasaarella
Tapahtuman pääpuhujina yrittäjät Jalo Paananen sekä Saimi Hoyer!

8018.jpg
Saimi Hoyer
Perjantain 6.10.2017 messupäivän pääpuheenvuoron pitäjä on yrittäjä, Peikko Groupin perustaja Jalo Paananen. Lauantain 7.10.2017 pääpuheenvuoron pitää Hotelli Punkaharjun johtaja, matkailuyrittäjä Saimi Hoyer. Messuohjelma aikatauluineen julkistetaan pian!


Keskisuomalainen ruuantuottaja, kädentaitaja tai palveluita tuottava tekijä, tule myyjäksi Lähitorille Viitasaaren superperjantaina 6.10.2017.

Siirry kirjeen alkuun
4. Lomaseutu mukana syksyn Suoma ryhmämatka –myyntikiertueella

Syyskuussa markkinoimme Lomaseutua Suoma ryhmämatkat -myyntikiertueella, joka on suurin kotimaan ryhmämatkailun myyntitapahtuma Suomessa. Lomaseutu on mukana Tampereen ja Vaasan tapahtumissa.

Vieraiksi myyntikiertueen tapahtumiin on kutsuttu yhdistysten, järjestöjen ja seurojen matka-asioista vastaavia henkilöitä sekä yritysten sihteereitä ja kokous- ja matka-asioista vastaavia henkilöitä.

Ryhmämatkailussa kysyntää on erityisesti yritysten kokous- ja TYHY-, sekä virkistyspaketeille. Monet järjestöt esim. eläkeläisjärjestöt tekevät paljon yhden päivän kestäviä matkoja, joiden ohjelmaan sisältyy useimmiten tutustuminen esim. taidenäyttelyihin ja museoihin tai vaihtoehtoisesti jokin ohjattu aktiviteetti sekä kokoustilat ja ruokailu.

Kerro meille, mitä palveluita sinulla on tarjota ryhmämatkalaisille täyttämällä oheisen linkin kautta aukeava kyselylomake 31.8.2017 mennessä. Painettua markkinointimateriaalia voit toimittaa Witaksen Viitasaaren toimistolle 4.9.2017 mennessä.

Siirry kirjeen alkuun
5. Keski-Suomen Maaseutugaala 8.9.2017 Saarijärvellä

Keski-Suomen Maaseutugaala 2017 Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä perjantaina 8.9.2017 klo 17.30 alkaen. Lomaseutu, Witas sekä Pihtiputaan Mummo 2.0 -hanke ovat mukana tilaisuudessa.

Siirry kirjeen alkuun
6. Tietosuojauudistus ja Tietosuoja kuntoon -seminaari 5.9.2017 Jyväskylässä

Yrittäjä, olethan huomioinut, että uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018. Se korvaa nykyisen henkilötietolain. Yrityksille se tarkoittaa varmistamista, että henkilötiedot on suojattu asianmukaisesti.


JAMK:n järjestämä Tietosuoja kuntoon -seminaari 5.9.2017 Jyväskylässä on suunnattu etenkin pk-yrityksille ja yrityspäättäjille, jotka haluavat huomioida tietosuojauudistuksen organisaationsa toiminnassa ja tietoturvan suunnittelussa. Uuden tietosuoja-asetuksen mukaan yritysten tulee olla valmiita osoittamaan, että henkilötiedot on suojattu asetuksen mukaisesti.

Siirry kirjeen alkuun
7. Tilaisuuksia ja tapahtumia

24.8.2017 Vapaa-ajan matkailijat -yritysryhmän työpaja Viitasaarella
Tavoitteena on koota matkailuyrityksistä ryhmä, joka tavoittelee lisämyyntiä kotimaisista ja keskieurooppalaisista vapaa-ajan matkustajista.

17.-24.8.2017 Laatukiertue Saarijärven-Viitasaaren sekä Kaustisen seutukunnilla
Tule juttelemaan yrityksesi laatuasioista ja niiden kehittämisestä!

29.8.2017 Yritysyhteistyöpäivä Karstulassa
Pohjoisen Keski-Suomen Lukiosta käytännön taitajia –hankkeen järjestämä tilaisuus tuo seudun yrityksiä tutuksi lukioiden opiskelijoille sekä kannustaa ja tarjoaa vinkkejä heidän jatko-opintoihinsa liittyen.

29.8.2017 Digijohtajaksi! -syksy käynnistyy Jyväskylässä: Parhaat johtavat toisin
Syksyn starttitapahtuma pk-yrityksille, joissa nähdään että innostuneet ihmiset saavat enemmän aikaan ja joita kiinnostaa valmentava johtajuus sekä osallistamisen tukeminen.

30.8.2017 Afrikka-roadshow Jyväskylässä - Afrikan markkinat ja liiketoimintamahdollisuudet
Yritysklinikka vientiyrityksille ja kansainvälistymistä suunnitteleville pk-yrityksille.

1.9.2017 Valtakunnallinen Hallituspartneri-verkoston Partneripäivä Jyväskylässä
Tehokkaalla ja ammattitaitoisella hallitustyöskentelyllä ohjataan pk-yritysten kasvua ja menestymistä.

1.-3.9.2017 Maaseutuparlamentti Leppävirralla
Tapahtuma on suunnattu kaikille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille asukkaista päättäjiin, yhdistyksistä yrittäjiin, tutkijoista kehittäjiin ja rahoittajiin, kylistä kaupunkeihin.

5.9.2017 Luontolähtöiset palvelut arjen tukena -tilaisuus Viitasaarella
Green Care -toimijatreffien teemana on erityisesti luontolähtöinen toiminta ikääntyneiden parissa sekä esimerkkejä puutarha-, maatila- ja eläinavusteisesta toiminnasta.

26.09.2017 Digimarkkinointi ja verkkonäkyvyyden parantaminen -työpaja Pihtiputaalla
Millaiset ovat hyvät ja toimivat verkkosivut? Miten parannan yrityksen verkkonäkyvyyttä verkkosivujen ja hakukoneoptimoinnin avulla?

Keski-Suomen Kauppakamarin koulutukset

Suomen Yrittäjien koulutuksia ja webinaareja
Siirry kirjeen alkuun
8. Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
* Yrityksen perustaminen
* Kehittäminen ja rahoitus
* Kasvu ja kansainvälistyminen
* Omistajan- ja sukupolvenvaihdos
* Muutos- ja vakauttamistilanne
* Maatilayrityksen neuvonta
* Sijoittuminen

Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti kaikissa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Asiantunteva henkilöstömme palvelee Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella Witas Oy:n omissa toimipisteissä tai asiakasyrityksen tiloissa.

Yrityskehittäjiltämme saat lisätietoja mm. ELY-keskuksen, Viisari Ry:n, Finnveran sekä TE-toimiston palveluista, rahoituksista sekä tilaisuuksista.

Witas voi toimia hallinnoivana tahona Euroopan unionin ja muiden julkisten tahojen rahoittamissa kehittämishankkeissa, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin alueen yrityksiä ja muita sidosryhmiä sekä edistävät yhtiön ja kuntien tavoitteiden toteuttamista.

Siirry kirjeen alkuun
KEHITTÄMISYHTIÖ WITAS OY
Kinnula - Kivijärvi - Pihtipudas - Viitasaari

Puh. 014 577 6200
www.witas.fi
www.facebook.com/witasoy

LOMASEUDUN MATKAILUNEUVONTA
Puh. 044 577 6386
www.lomaseutu.fi
www.facebook.com/lomaseutu
Peruuta uutiskirjeen tilaus.