Siirry uutiskirjearkistoon.
Witas-alueella tapahtuu - Kehittämisyhtiö Witaksen uutiskirje 2/2018
Suosittelemme uutiskirjeen lukemista selaimessa.

Uutiskirjeessä tiedotamme ajankohtaisista asioista yrityspalveluihin, rahoitukseen, työvoima-asioihin, tilaisuuksiin ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä asiantuntijaverkostomme kanssa.
SISÄLLYS
1.Yritysten investointituki 30 % koko Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla
2.Matkailun aamukahvit Kartano Wiitatuvalla 29.3.2018
3.Varmista, että tuotteesi ja palvelusi löytyvät silloin kun asiakkaat niitä etsivät!
4.InnoVapriikki tutkii ja pilotoi uusia ideoita
5.Keksintöjen Viikko lokakuussa jo 12:nnen kerran
6.Tiedotteet
7.Tilaisuudet ja tapahtumat
8.Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
 

1. Yritysten investointituki 30 % koko Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla

Maaseutuohjelmasta myönnettäviin yritysten investointihankkeiden tukiprosentteihin on tullut muutoksia pohjoisen Keski-Suomen kuntien osalta. Maaliskuun 2018 alusta lähtien (1.3.2018) maaseutuohjelmasta myönnettävien yritysten investointituki on 30 % koko Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari). Muu Keski-Suomi kuuluu III-tukialueeseen, jossa tukiprosentti on 20 %.

Siirry kirjeen alkuun
2. Matkailun aamukahvit Kartano Wiitatuvalla 29.3.2018

9389.jpg
Matkailun aamukahvit to 29.3.2018 klo 8.30-10 Kartano Wiitatuvalla (Kokkolantie 16). Tilaisuudessa kuulemme Lomaseudun matkailun kehittämiskuulumiset Witaksen matkailupäällikkö Jasmine Sepposelta ja maakunnalliset kansainvälisen matkailun kehittämiskuulumiset projektipäällikkö Päivi Heikkalalta.

Ilmoitathan tulostasi ja mahdollisesta erityisruokavaliostasi Jasminelle sähköpostitse jasmine.sepponen(at)witas.fi ma 26.3.2018 mennessä ja laita aiheeksi Matkailun aamukahvit.
Siirry kirjeen alkuun
3. Varmista, että tuotteesi ja palvelusi löytyvät silloin kun asiakkaat niitä etsivät!

9392.jpg

Paikalliset.fi on sähköinen palveluhakemisto, joka kokoaa yhteen Kivijärven, Kinnulan, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueen yritykset, tuotteet ja palvelut.

Palveluhakemisto vastaa Witas-alueen asukkaiden, mökkiläisten ja muiden lomalaisten pitkäaikaiseen toiveeseen palvelusta, josta alueen tarjonta löytyy helposti ja nopeasti. Palvelun käyttöönoton taustalla on ollut myös yrittäjäjärjestöjen huoli alueen yritysten heikosta näkyvyydestä verkossa. Paikalliset.fi tavoitteena on parantaa yritysten ja palveluiden löydettävyyttä ja kasvattaa siten potentiaalisten asiakkaiden määrää.

Mikäli kiinnostuit palvelusta, otathan yhteyttä markkinointikoordinaattori Marja Vähäsarjaan, puh. 044 459 6833 tai marja.vahasarja(at)witas.fi.

Siirry kirjeen alkuun
4. InnoVapriikki tutkii ja pilotoi uusia ideoita

InnoVapriikki-hankkeen tavoitteena on edesauttaa uusien tuotteiden sekä palveluiden kehittämistä yritysverkostoissa. Hanke on käynnissä vuoden 2018 loppuun saakka. Hankkeen avulla voidaan jatkokehittää yritykselle tai henkilölle syntynyttä uutta ideaa. Konkreettinen apu on esimerkiksi uutuustutkimusten toteuttamista, liiketoimintasuunnittelua, tuotekehitysprojektin suunnittelua ja idean toimivuuden tutkimista.

Otathan yhteyttä projektipäällikkö Markku Rautiaiseen, puh. 044 711 4626 tai
markku.rautiainen(at)witas.fi, ja hän opastaa uuden idean kehittämisessä.
Siirry kirjeen alkuun
5. Keksintöjen Viikko lokakuussa jo 12:nnen kerran

Keksintöjen Viikko –messutapahtuma järjestetään 5.-6.10.2018 Viitasaarella jo 12:nnen kerran. Kalenterista kannattaa raivata tilaa sillä tapahtuma on tänäkin vuonna täynnä mielenkiintoisia esiintyjiä, esityksiä sekä tietysti keksintöjä ja tuote- ja palvelu-uutuuksia.

Tapahtuman pääpuhuja on avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja. Valtaojan puheenvuoro kuullaan perjantaina. Lauantaina esiintymisvuorossa on provokatiivisesta markkinoinnistaan tunnetun Varusteleka-verkkokaupan perustaja Valtteri Lindholm.

Seuraa messuohjelman täydentymistä osoitteessa


9399.png
Siirry kirjeen alkuun
6. Tiedotteet

Siirry kirjeen alkuun
7. Tilaisuudet ja tapahtumat

Siirry kirjeen alkuun
8. Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
* Yrityksen perustaminen
* Kehittäminen ja rahoitus
* Kasvu ja kansainvälistyminen
* Omistajan- ja sukupolvenvaihdos
* Muutos- ja vakauttamistilanne
* Maatilayrityksen neuvonta
* Sijoittuminen

Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti kaikissa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Asiantunteva henkilöstömme palvelee Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella Witas Oy:n omissa toimipisteissä tai asiakasyrityksen tiloissa.

Yrityskehittäjiltämme saat lisätietoja mm. ELY-keskuksen, Viisari Ry:n, Finnveran sekä TE-toimiston palveluista, rahoituksista sekä tilaisuuksista.

Witas voi toimia hallinnoivana tahona Euroopan unionin ja muiden julkisten tahojen rahoittamissa kehittämishankkeissa, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin alueen yrityksiä ja muita sidosryhmiä sekä edistävät yhtiön ja kuntien tavoitteiden toteuttamista.

Siirry kirjeen alkuun
KEHITTÄMISYHTIÖ WITAS OY
Kinnula - Kivijärvi - Pihtipudas - Viitasaari

Puh. 014 577 6200
www.witas.fi
www.facebook.com/witasoy

LOMASEUDUN MATKAILUNEUVONTA
Puh. 044 577 6386
www.lomaseutu.fi
www.facebook.com/lomaseutu
Peruuta uutiskirjeen tilaus.