Siirry uutiskirjearkistoon.
Witas-alueella tapahtuu - Kehittämisyhtiö Witaksen uutiskirje 6/2019
Uutiskirjeessä tiedotamme ajankohtaisista asioista yrityspalveluihin, tilaisuuksiin, rahoitukseen, työvoima-asioihin ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä verkostomme kanssa. Suosittelemme uutiskirjeen lukemista selaimessa.
SISÄLLYS
1.Puu- ja rakennusalan työpaja 11.12.2019 Kannonkoskella
2.Lähde mukaan yhteiselle messuosastolle Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumaan
3.Kinnulan toimipisteemme muutti kunnanviraston tiloihin
4.Haahuilulle stoppi ja päämäärätietoisesti kohti uutta liiketoimintaa
5.Muutos mahdollisuutena -tilaisuus 3.12.2019 Kinnulassa
6.Seutukunnan reittiverkoston esiselvityshanke on aloittanut toimintansa
7.Olemme matkalla kalaan!
8.Keksintöjen Viikon tiimi kiittää syksyn 2019 tapahtumasta!
9.Witaksen toimistopisteet ovat suljettuina joulun ajan
10.Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
 

1. Puu- ja rakennusalan työpaja 11.12.2019 Kannonkoskella

14429.png

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille sekä muille asiasta kiinnostuneille tahoille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.12.2019 InnoVapriikki-hankkeen projektipäällikkö Lasse Lyijyselle, puh. 044 748 8124, lasse.lyijynen(at)witas.fi tai oheisen linkin kautta.

Siirry kirjeen alkuun
2. Lähde mukaan yhteiselle messuosastolle Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumaan

14422.jpg
Saarijärven-Viitasaaren seudun yrityksille on jälleen tarjolla mahdollisuus osallistua Jyväskylän Paviljongissa tiistaina 21.1.2020 klo 10-18 järjestettävään Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumaan.

Yhteisellä messuosastolla alueen yritykset ja kunnat pääsevät esittelemään rekrytointimahdollisuuksiaan.

Osallistumismaksu yhteisosastolle on yrityksille 300 € + alv. Sitova ilmoittautuminen 30.11.2019 mennessä sähköpostitse seutukoordinaattori@saarijarvi.fi tai puhelimitse 040 763 0606/Perttu.

Lisätietoja messuista https://rekryjatyoelama.fi/naytteilleasettajalle/

Siirry kirjeen alkuun
3. Kinnulan toimipisteemme muutti kunnanviraston tiloihin

14424.jpg
Kehittämisyhtiö Witaksen Kinnulan toimipiste on muuttanut Kinnulan kunnanviraston tiloihin aikaisemmasta sijainnistaan POP Pankin alakerrasta.

Kinnulassa asemapaikkaansa pitävä Witaksen kehittämispäällikkö Mauno Laulumaa ottaa tuttuun tapaan yritysneuvonnan asiakkaita vastaan toimistohuoneessaan kunnanvirastossa. Tarpeen mukaan myös muut witaslaiset, kuten yrityskehittäjät Seija Haapa-aho ja Maija Laahanen käyttävät huonetta Kinnulassa työskennellessään.

Siirry kirjeen alkuun
4. Haahuilulle stoppi ja päämäärätietoisesti kohti uutta liiketoimintaa

14431.png
Siirry kirjeen alkuun
5. Muutos mahdollisuutena -tilaisuus 3.12.2019 Kinnulassa

14436.png

Tervetuloa Muutos mahdollisuutena -tilaisuuteen ti 3.12.2019 Ruska Bar & Bistroon Kinnulaan (Keskustie 49). Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautumiset pe 29.11.2019 mennessä katriina.korhonen(at)witas.fi tai puh. 050 470 0389.

Tilaisuuden järjestää Pohjoisen erikoiskasvit €uroiksi -hanke yhteistyössä Melan Välitä viljelijästä -projekti.

Siirry kirjeen alkuun
6. Seutukunnan reittiverkoston esiselvityshanke on aloittanut toimintansa

14428.jpg
Saarijärven-Viitasaaren seudulla toteutettavan esiselvityshankkeen päätavoitteina on seutukunnallisen reittiverkostotyön kautta ottaa askel kohti yhtenäisempää aluetta ja laatia yhteinen kehittämissuunnitelma luonnossa liikkumisen ja luontomatkailun edistämiseksi. Mikäli luonnossa liikkumisen kehittäminen kiinnostaa, olethan yhteydessä Witakselle projektipäällikkö Riikka Mansikkaviitaan, riikka.mansikkaviita(at)witas.fi tai 044 537 2507.

Yhteistyönä toteutettavan hankkeen päätoteuttajana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy ja osatoteuttajana Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy. Hankkeen rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja alueen kunnat.

Siirry kirjeen alkuun
7. Olemme matkalla kalaan!

Suomen upea luonto ja hienot vesistöt avaavat moninaisia mahdollisuuksia kehittää suomalaista matkailukulttuuria ja tarjontaa. Syyskuussa 2019 käynnistynyt Matkalla kalaan -hanke on yksi askel eteenpäin tässä kehityksessä Keski-Suomen alueella.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Kehittämisyhtiö Witas Oy:n toteuttama aktivointihanke luo rakenteen matkailukalastukselle ja auttaa eri osapuolia hyödyntämään matkailukalastuksen liiketoiminta-arvoa oman toimintansa näkökulmasta. Alueellinen verkostotyö koko Keski-Suomen alueella sitouttaa verkoston toimimaan yhteisen tavoitteen eteen. Hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Matkalla kalaan -hankkeesta vastaa Witaksella Miisa Tavaststjerna, puh. 040 159 1449 ja miisa.tavaststjerna(at)witas.fi.

Siirry kirjeen alkuun
8. Keksintöjen Viikon tiimi kiittää syksyn 2019 tapahtumasta!

Keksintöjen Viikon tiimi kiittää kaikkia tapahtuman näytteilleasettajia, esiintyjiä, yhteistyökumppaneita ja messukävijöitä onnistuneesta tapahtumasta.

Vuoden 2019 tapahtuman valokuva-albumi on julkaistu Facebookissa ja esityksiä sekä haastatteluita voit käydä katsomassa Keksintöjen Viikon YouTube-kanavalla. Tapahtuman kohokohdat löydät myös kotisivuiltamme Ajankohtaista-osiosta.

Siirry kirjeen alkuun
9. Witaksen toimistopisteet ovat suljettuina joulun ajan

Toimipisteemme Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla ja Viitasaarella ovat suljettuina jouluna 23.12.2019-1.1.2020 välisen ajan. Huomioithan joulun kiinnioloajan yrityksesi tulevissa tai keskeneräisissä toimenpiteissä. Mikäli vuoden lopulla on tarvetta yritysneuvonnalle, otathan yhteyttä yrityskehittäjään hyvissä ajoin jo marraskuun aikana.

Siirry kirjeen alkuun
10. Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
* Yrityksen perustaminen
* Kehittäminen ja rahoitus
* Kasvu ja kansainvälistyminen
* Omistajan- ja sukupolvenvaihdos
* Muutos- ja vakauttamistilanne
* Maatilayrityksen neuvonta
* Sijoittuminen

Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti kaikissa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Asiantunteva henkilöstömme palvelee Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella Witas Oy:n omissa toimipisteissä tai asiakasyrityksen tiloissa.

Yrityskehittäjiltämme saat lisätietoja mm. ELY-keskuksen, Viisari Ry:n, Finnveran sekä TE-toimiston palveluista, rahoituksista sekä tilaisuuksista.


Voit halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen kirjeen alareunasta löytyvästä linkistä.
Siirry kirjeen alkuun
KEHITTÄMISYHTIÖ WITAS OY
Kinnula - Kivijärvi - Pihtipudas - Viitasaari
puh. 014 577 6200
info(at)witas.fi
www.witas.fi
www.facebook.com/witasoy
www.linkedin.com/company/witasoy

LOMASEUDUN MATKAILUNEUVONTA
puh. 044 577 6386
www.lomaseutu.fi
www.facebook.com/lomaseutu

PAIKALLISET.FI
Yritykset, palvelut, tapahtumat ja nähtävyydet helposti ja nopeasti!
Peruuta uutiskirjeen tilaus.