Siirry uutiskirjearkistoon.
Witas-alueella tapahtuu - Kehittämisyhtiö Witaksen uutiskirje huhtikuu 2021
Uutiskirjeessämme tiedotamme ajankohtaisista asioista yrityspalveluihin, tilaisuuksiin, rahoitukseen, työvoima-asioihin ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä verkostomme kanssa. Suosittelemme uutiskirjeen lukemista selaimessa.
SISÄLLYS
1.Koronatukien ajankohtaiset
2.Keksintöjen Viikko 2021
3.Ytyä työnhakuun ke 21.4.2021
4.Hankintaseminaari ke 28.4.2021
5.Yhteistyötahot tiedottavat
6.Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
 

1. Koronatukien ajankohtaiset

22060.png
Neuvomme ja autamme Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueen yrittäjiä maksutta kaikissa yritystoimintaan liittyvissä tarpeissa. Noudatamme asiakasrajapinnassa toimiessamme viranomaisten antamia suosituksia ja palvelemme tällä hetkellä pääasiassa puhelimitse, sähköpostitse sekä etäyhteyksiä hyödyntäen.

---------------------------------

Kustannustuki III ja sulkemiskorvaus

Kustannustuki III on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on laskenut yli 30 prosenttia koronaepidemian vuoksi. Kustannustuki III:ssa on mukana myös yksinyrittäjät. Kustannustuen hakukierros avautuu 27.4.2021. Sulkemiskorvausta voivat hakea mikro- ja pienyritykset, joiden asiakastilat on suljettu lain tai viranomaisen määräyksestä. Sulkemiskorvauksen haku avautuu 12.5.2021. Yritykset hakevat molempia tukia Valtiokonttorista.


---------------------------------

Siirry kirjeen alkuun
2. Keksintöjen Viikko 2021
Syksyn 2021 tapahtuma järjestetään virtuaalisesti Microsoftin AltspaceVR-maailmassa!

22270.png

Jo 15. kerran järjestettävän Keksintöjen Viikko -tapahtuman valmistelut ovat hyvässä käynnissä. Messujen järjestelytiimi pohti pitkään ja hartaasti, missä muodossa syksyn messut olisi paras toteuttaa, järjestääkö perinteiset vai virtuaalimessut. Vertailimme eri toteutustapoja ja kuulimme asiassa yhteistyökumppaneitamme, keksijöitä sekä messukävijöitä ja päädyimme järjestämään tapahtuman virtuaalisesti. Päätöksellä haluamme varmistaa, että Keksintöjen Viikko -tapahtuma voidaan viime vuoden tapaan toteuttaa turvallisesti näytteilleasettajien ja vierailijoiden terveyttä vaarantamatta.


Ota Keksintöjen Viikon some-kanavat seurantaan ja pysyt ajan tasalla tapahtuman kuulumisista ja tulevasta ohjelmasta!

Siirry kirjeen alkuun
3. Ytyä työnhakuun ke 21.4.2021
Työt ja tekijät kohtaavat verkossa!

22267.jpg

Haluatko töihin ruuhkattomalle maaseudulle? Kiinnostaako sinua uudet työmahdollisuudet? Oletko koskaan miettinyt, mitä yrityksiä Keski-Suomen sydämestä löytyy? Nyt on tilaisuutesi työllistyä tykisti tänne!

Tapahtumassa on tarjolla yli 100 avointa työpaikkaa eri yrityksistä ja aloilta, kokoaikaisesti, osa-aikaisesti, kesäksi, määräajaksi sekä toistaiseksi voimassa olevilla työsuhteilla. Yritykset toimivat Keuruulla, Multialla, Viitasaarella, Pihtiputaalla, Kinnulassa ja Kivijärvellä.

Seuraa lähetystä YouTubessa

Katso lisätiedot tapahtumasta
Siirry kirjeen alkuun
4. Hankintaseminaari ke 28.4.2021

22277.png

Yrittäjä, yrityksen edustaja, kunnan edustaja, muu julkisista hankinnoista kiinnostunut toimija - tervetuloa mukaan Keski-Suomen Hankintaseminaariin 28.4.2021. Seminaarin teemana on viestintä ja sen tuomat mahdollisuudet julkisissa hankinnoissa. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille hankinnoista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään etätoteutuksena.

Siirry kirjeen alkuun
5. Yhteistyötahot tiedottavat

Siirry kirjeen alkuun
6. Palvelumme yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
Suunnitteletko yrityksen perustamista tai olemassa olevan yrityksen kehittämistä? Onko yrityksesi lähitulevaisuudessa tiedossa investointeja? Harkitsetko yrityksestäsi luopumista tai omistajanvaihdosta? Kaipaatko sparrausta yritystoimintaasi liittyvissä asioissa? Varaa henkilökohtainen, luottamuksellinen ja maksuton keskusteluaika yrityskehittäjämme kanssa.

- Yrityksen perustaminen
- Kehittäminen ja rahoitus
- Kasvu ja kansainvälistyminen
- Omistajan- ja sukupolvenvaihdos
- Muutos- ja vakauttamistilanne
- Maatilayrityksen neuvonta

Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla ja Viitasaarella yrityksen toimialasta riippumatta. Poikkeustilanteen vuoksi palvelemme pääasiassa puhelimitse, sähköpostitse sekä etäyhteyksiä hyödyntäen.

Yrityskehittäjiltämme saat myös lisätietoja mm. ELY-keskuksen, Leader Viisari Ry:n, Finnveran sekä TE-toimiston palveluista, rahoituksista sekä tilaisuuksista.

Siirry kirjeen alkuun
KEHITTÄMISYHTIÖ WITAS OY
Kinnula - Kivijärvi - Pihtipudas - Viitasaari
puh. 014 577 6200
info(at)witas.fi
witas.fi
facebook.com/witasoy
instagram.com/witasoy
linkedin.com/company/witasoy

LOMASEUTU
lomaseutu.fi
facebook.com/lomaseutu
instagram.com/lomaseutu

PAIKALLISET.FI
Yritykset, palvelut, nähtävyydet ja käyntikohteet helposti ja nopeasti!
facebook.com/paikalliset

SYDÄNSUOMESSA
sydansuomessa.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.