Siirry uutiskirjearkistoon.
Yrittäjät Areenalla / Tiedetreffit elinkeinoelämälle / Odoo-tietoisku / Uusi yritys- ja palveluhakemisto
Hyvä yrittäjä

Alavuden Kehitys Oy ottaa käyttöön uusia palveluita tämän kevään aikana. Olet juuri avannut uutiskirjeemme, jolla tiedotamme alavutelaisia toimijoita ajankohtaisista ja huomioitavista asioista. Uutiskirje korvaa pääosin aiemmin yritysrekisterin kautta lähettämämme sähköpostit.

Uusi yritys- ja palveluhakemisto korvaa aiemmin käyttämämme yritysrekisterin. Hakemistoon tehdään vielä viimeistelyjä ja niiden jälkeen olemme yhteydessä teihin.

Yrittäjät Areenalla -messut ovat ovella! Alavus Areena luo mainiot puitteet kohtaamisille ja kaupankäynnille täyttyessään iloisista näytteilleasettajista, esiintyjistä ja messuyleisöstä. Ennen messuja meillä on muutama tapahtuma, joista on syytä kertoa.
SISÄLLYS
1.Ammatillinen koulutus uudistuu - Mitkä ovat vaikutukset yrityksille
2.Tiedetreffit elinkeinoelämälle Alavudella perjantaina 20.4. klo 11.00 - 14.30
3.Avoin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) pk-yrityksille - case Odoo
4.Uusi yritys- ja palveluhakemisto tulossa!
5.Muuta mainittavaa
 

1. Ammatillinen koulutus uudistuu - Mitkä ovat vaikutukset yrityksille
Ammatillisen koulutuksen uudistuksen tavoitteena on selkeyttää ja sujuvoittaa asioita yritysten näkökulmasta. Koulutuksesta tulee entistä joustavampaa ja yrityslähtöisempää.

E-P:llä toimivat ammatillisen koulutuksen järjestäjät järjestävät info- ja keskustelutilaisuuden
ammatillisen koulutuksen uudistuksesta Alavudella torstaina 19.4.2018 klo 17.30-19.00

Paikka: Alavus Fasadi, 1. Kerros, osoite Taitotie 1, Alavus

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, miten ammatillinen koulutus uudistuu tukeakseen yritysten kehittymistä ja kilpailukykyä entistä paremmin. Tilaisuus koordinoidaan valtakunnallisista Parasta palvelua- ja Parasta osaamista –kehittämisohjelmista.

Kahvitarjoilun vuoksi tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumisia 13.4. mennessä.

Siirry kirjeen alkuun
2. Tiedetreffit elinkeinoelämälle Alavudella perjantaina 20.4. klo 11.00 - 14.30
Kutsumme sinut lounaalle ja sen jälkeen kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia Epanet-professoreilta sekä tutustumaan ihmisiin titteleiden takana.

9593.jpg
Kutsumme sinut lounaalle ja sen jälkeen kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia Epanet-professoreilta sekä tutustumaan ihmisiin titteleiden takana. Professorit esittelevät ajankohtaisia asioita tutkimuskentiltään. Jutustamisen jälkeen poiketaan bussikuljetuksella yritysvierailulle Alavus Ikkunoille.

Paikalla ovat Epanet-professorit Katja Lähtinen (Vaasan yliopisto / liiketaloustiede, erityisesti liiketoiminnan kehittäminen, soveltamisalana puurakentaminen), Annika Tidström (Vaasan yliopisto / liiketaloustiede, erityisesti yrittäjyys) sekä tutkimusjohtaja Jari Kolehmainen (Tampereen Yliopisto / Johtamiskorkeakoulu. Yritysten innovaatiotoiminta, tietointensiiviset liike-elämän palvelut, alueelliset ja paikalliset innovaatioympäristöt, elinkeino- ja innovaatiopolitiikka).

Ilmoittautumisia pyydetään maanantaihin 16.4. mennessä.

Siirry kirjeen alkuun
3. Avoin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) pk-yrityksille - case Odoo
Avoin ERP-järjestelmä on noussut viime vuosina varteenotettavaksi vaihtoehdoksi pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmänä.

Näistä järjestelmistä yksi suosituimmista on nimeltään Odoo. Odoo on ihanteellinen ratkaisu pk-yritysten tarpeisiin, mutta se soveltuu hyvin myös suurten yritysten järjestelmäksi. Odoo mahdollistaa yksittäisten sovellusten (kuten CRM ja myynti) tai laajan toiminnanohjauksen koko tilaus-valmistus-toimitusprosessin käyttöönoton.

Maakuntakorkeakoulu ja Alavuden Kehitys Oy Digivaattori-hankkeen kanssa tietoiskun Odoo j rjestelm st Fasadissa torstaina 26.4. klo 13.30 15.00.

Siirry kirjeen alkuun
4. Uusi yritys- ja palveluhakemisto tulossa!
Alavuden Kehitys Oy, Yrityskehitys Fasadi ottaa tänä keväänä käyttöön yhdessä naapurikuntien Kuortaneen ja Ähtärin elinkeinopalveluiden kanssa uuden yritys- ja palveluhakemiston. Hakemistosta löytyy kätevästi alueella sijaitsevat yritykset ja palveluntarjoajat.

Yrityksiä pyydetään käymään katsomassa tietonsa uudesta hakemistosta ja tarvittaessa päivittämään siihen tietojaan. Yritysten toivotaan päivittävän etenkin sähköpostiosoitteet. Haluamme, että alavutelainen tarjonta on esillä mahdollisimman kattavasti. Päivittämistä varten tullaan lähettämään yrityskohtainen linkki.

Lisätietoa tulossa.
Siirry kirjeen alkuun
5. Muuta mainittavaa

9596.jpg
Yrittäjät Areenalla -messut 21.-22.4.2018 Alavus Areenalla

Huhtikuussa 2018 Alavus Areenalla järjestetään neljännet Yrittäjät Areenalla -messut. Edellisten messujen tavoin viikonloppu tarjoaa paljon mukavaa koettavaa ja nähtävää!


9598.jpg
Uusi Alavus-lehti luettavissa myös sähköisenä

Alavus-lehti on Alavuden kaupungin asukaslehti, joka sisältää mielenkiintoisia tarinoita alavutelaisesta elämänmenosta sekä ajankohtaisista asioista. Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikkiin Alavuden talouksiin sekä postitetaan muualla vakituisesti asuville Alavudella vapaa-ajan asunnon omistaville.

Alavus-lehti on luettavissa myös sähköisesti tai sen voi hakea kaupungintalon neuvonnasta.

Siirry kirjeen alkuun
Alavuden Kehitys Oy
Yrityskehitys Fasadi


Taitotie 1, 63300 ALAVUS
Puh. +358 (0)6 2525 1711
info@fasadi.com
Osoitelähde: Kuusiokuntien yritys- ja palveluhakemisto
Kotisivut
www.fasadi.com

Uutiskirje 1/2018
11.4.2018
Peruuta uutiskirjeen tilaus.