Siirry uutiskirjearkistoon.
KOSEKin uutiskirje - helmikuu 2019
Tervetuloa KOSEKin uuteen uutiskirjeeseen! Tiedotamme kuukausittain yrityksille hyödyllisistä aiheista, toiminnastamme ja tapahtumista.

Lue lisää sivuiltamme »
SISÄLLYS
1.Kvartaaliteemat rytmittävät toimintaa – vuoden alussa keskitytään hallitustyöhön
2.KOSEK goes YouTube!
3.Save the date - Kokkola Material Week 9.11. – 14.11.2019
4.Tulevia tapahtumia
 

1. Kvartaaliteemat rytmittävät toimintaa – vuoden alussa keskitytään hallitustyöhön
KOSEKin alkuvuoden toiminnassa nostetaan teemana esiin hallitustyöskentelyä.

Viime vuoden tapaan, kvartaaliteema tarkoittaa käytännössä aiheesta järjestettäviä koulutuksia tai seminaareja, sekä verkkosivuillamme julkaistavia artikkeleita. Hallitustyöskentelyyn liittyvä koulutus on parhaillaan käynnissä, ja koulutuksen johdanto on katsottavissa videotallenteena myös KOSEKin YouTube kanavalta ».

Hallitustyöhön liittyen on nyt julkaistu kolme artikkelia, ja ne löytyvät verkkosivujemme kuukauden teema -osiosta. Käy lukemassa! ».
Siirry kirjeen alkuun
2. KOSEK goes YouTube!
Järjestämme vuosittain erilaisia yrityksille suunnattuja tapahtumia ja tilaisuuksia.

Julkaisemme tänä vuonna kokeiluna tapahtumien osista videotallenteita, joita voit katsoa oman aikataulusi mukaan KOSEKin YouTube kanavalta. Ensimmäisenä julkaisemme hallitustyöskentelyn, sekä myynnin ja markkinoinnin koulutuksista videoidut johdannot. Käy katsomassa kun sinulle sopii, ja ota kanava seurantaan »

Kanavaltamme löytyy myös Kokkola-aiheisia markkinointivideoita, joita voit jakaa tai hyödyntää esimerkiksi yritysvierailujen yhteydessä.
Siirry kirjeen alkuun
3. Save the date - Kokkola Material Week 9.11. – 14.11.2019
Kokkola Material Week järjestetään nyt seitsemättä kertaa.

Tarjolla on jälleen korkeatasoinen kattaus kemianteollisuuden, biotalouden ja mineraalitalouden ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Kokkola Material Weekistä on kehittynyt alan toimijoiden ja sidosryhmien merkittävä verkostoitumistapahtuma. Seuraa verkkosivuja www.materialweek.fi» ,kun ohjelma tarkentuu ja päivittyy. Alustava ohjelma:

- la 9.11. OpenDayKokkola – yleisöpäivä
- ma 11.11. Avajaisseminaari
- ti 12.11. GeoKokkola
- ke 13.11. BioKokkola
- to 14.11. (päivä) ReKokkola
- to 14.11. (ilta) Meeting Point

12151.png
Siirry kirjeen alkuun
4. Tulevia tapahtumia

Kolster IPR-klinikka KOSEKilla

Kolster IPR-klinikat jatkuvat. Kolster sparraa Kokkolan ja Perhon seudun yrityksiä maksuttomissa IPR-klinikoissa kuukausittain.
Kolsterin IPR-asiantuntija Håkan Niemi sparraa Kokkolan ja Perhon seudun yrityksiä ja yrittäjiä maksuttomissa IPR-klinikoissa Yritystalo Evaldissa (Ristirannankatu 1, II krs), Klinikoissa saat apua suojausmahdollisuuksien arvioinnissa ja yksilöityä neuvontaa, miten aineettoman omaisuuden suojauksessa kannattaisi edetä.

Varaa ennakkoon oma keskusteluaikasi (45 min.) sähköpostitse johanna.haukilahti@kolster.fi, 020 137 0673.

Kevään 2019 IPR-klinikkapäivät - KOSEK, Yritystalo Evald, Ristirannankatu 1 (II krs), Kokkola
- 12.3.
- 9.4.
- 14.5.
- 11.6.
MicroEntre: Keski-Pohjanmaan ydinryhmän tapaaminen - aiheena strateginen johtaminen


Päivä 28.2.2019
Kello 18-20
Isäntä: Lilhonga Oy

Ongelmistasi onnelliseksi

”Olemme vanha, mutta nuori yritys. Johan Lillhonga perusti meidät jo vuonna 1990, jolloin hän aloitti ATK-palveluita tarjoavan yrityksen, silloin nimellä ATK-Lillhonga T:mi. Johan Lillhongan johdolla yritys kasvoi aina vuoteen 2013 saakka, jolloin hän luovutti kruunun eteenpäin.
Vuodesta 2013 lähtien yritystä on johtanut Petter Lillhonga yhdessä nuorekkaan ja osaavan tiimin kanssa. Kirjoitushetkellä meitä on kuusi, joista kaksi hoitaa asiakkaittemme IT-laitteistoa, kolme sovelluskehittäjää ja yksi konttoristi.

Meillä on miltei 30 vuoden kokemus IT-laitteista, ohjelmistoista ja ennen kaikkea hyvistä asiakkaista. Vanhimmat asiakassuhteeme ovat yhtä vanhoja kuin yrityksemme konsanaan. Itse asiassa toimiston seinällä roikkuu ensimmäinen (ja vielä voimassa oleva) asiakassopimus, päivättynä 30.07.1990.

Miellämme itsemme mielummin kumppaniksesi, kuin toimittajaksesi. Erikoistumme palvelemaan asiakastamme asiakkaan ehdoilla. Emme tarjoa yli- tai alimitotettuja ratkaisuja, vaan selvitämme tarkoin toimintaympäristön ja tulevaisuuden tarpeet ennen ratkaisun tarjoamista.
Elämme vahvasti tätä päivää ja se näkyy ohjelmistoissamme, laitteissamme sekä toimintamalleissamme. Sosiaalinen media, tehokkaat viestintävälineet ja verkostoituminen ovat tehokkaasti mukana päivittäisessä työssämme.”

Asiantuntija: Mikko Luoma, Kauppatieteiden tohtori ja hallitusammattilainen
I have worked in senior HR and general management positions and currently work as a researcher and author on management. I have a doctor’s degree and an adjunct professorship in strategic human resource management. My expertise areas include strategic management, human resource management, top management teams, leadership, and management development. I also serve on many boards of directors.

Paikka: Torikatu 16 Kokkola
Järjestäjä: KOSEK, Kohtaamo 2.0 ja MicroEntre-verkosto
Yhteyshenkilö: Reijo Kinnunen
Ilmoittaudu mukaan»
Siirry kirjeen alkuun
Kokkolanseudun Kehitys Oy
Ristirannankatu 1
67100 Kokkola
Puh: (06) 824 3400
info@kosek.fi
Tietosuojaseloste »
Peruuta uutiskirjeen tilaus.