Siirry uutiskirjearkistoon.
Kesäkuun ajankohtaisia Yrityssalosta
Hyvät uutiset ja kiinnostavat infot haluamme jatkossakin jakaa. Jos kuitenkin koet että uutiskirjeemme on turha, peru tilaus allaolevasta linkistä.

Olemme koonneet ajankohtaisia asioita vielä ennen kesälomia tähän uutiskirjeeseen, olkaa hyvä

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1.Nyt kanavat on auki meriteollisuuteen!
2.TRYST in Salo we tryst -verkostoitumistapahtuma teollisuudelle ja start upeille
3.Tule meille projektipäälliköksi elintarvikealan kehittämishankkeeseen
4.Useita infoja vielä ennen kesää
5.WIN-WIN-WIN -seminaari 14.6 klo 10-17
6.Alihankintamessut 2018 Tampereella - pari yrityspaikkaa vapaana yhteisosastolla
7.Uusia yrityksiä perustetaan | Startti-infot jatkuvat elokuussa
8.Sinustako ohjelmistotekniikan tai tekoälyn DI?
9.Business Finland klinikka Salossa | 12.6 klo 8-16 välillä
 

1. Nyt kanavat on auki meriteollisuuteen!
Nyt on kanavat auki meriteollisuuteen myös pienemmille yrityksille! Seutukaupunkiverkosto on koonnut kattavan tietopaketin meriklusterista ja mereen liittyvästä liiketoiminnasta. Risteilijöihin liittyvä buumi on tällä hetkellä erityisen kuuma.

Tutustu tarkemmin

Haluatko yrityksesi mukaan?
Korttien tekeminen on helppoa ja osallistuminen maksutonta!
Ota yhteyttä Tommi Virtanen | tommi.virtanen@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
2. TRYST in Salo we tryst -verkostoitumistapahtuma teollisuudelle ja start upeille

Etsitkö uusia kontakteja, innovatiivisia ideoita tai mahdollisia uusia diilejä? To 7.6.2018 Salon IoT Campuksella järjestetään Teollisuus meets Startups -verkostoitumistapahtuma, jossa mm. sokkotreffejä sekä afterwork tilaisuus.
Päivän aikataulu:
klo 13:45 tapahtuman ovet aukeavat
klo 14-15 BUSINESS SPEED DATING
klo 15-16 Iltapäiväherkuttelut + verkostoitumiset + yritysesittelyjä
klo 16-19 IoT Campuksen after work

Kiinnostuitko?
Siirry kirjeen alkuun
3. Tule meille projektipäälliköksi elintarvikealan kehittämishankkeeseen

Yrityssalo hakee PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ elintarvikealan kehittämishankkeeseen ´KulTa´ (Kuluttajat ruokatalouden keskiössä) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.8.2018 - 31.12.2020 Saloon. Hae 4.6.2018 mennessä

Hankkeen lähtökohtana on ruokaketjun kehittäminen entistä vahvemmaksi toimialaksi Salossa. Hankkeen tavoitteena on synnyttää uutta yritystoimintaa, uudistaa jo toimivien elintarvikeyritysten liiketoimintaa hyödyntäen kuluttajien kysyntää, erilaisia teknologioita ja digitaalisia ratkaisuja sekä myötävaikuttaa uusien liiketoimintamallien käyttöönotossa.

Siirry kirjeen alkuun
4. Useita infoja vielä ennen kesää

Tehoa myyntiin ja reitti kv-markkinoille | 30.5 klo 8.45 | Salo IoT Campus
Nyt tarjolla on kiinnostava tilaisuus startupeille sekä muille yrityksille, jotka kamppailevat myynnin tehostamisen kanssa. Käytä tilaisuus tehostaaksesi yrityksesi kasvua ja oppia kansainvälisen menestyksen reseptejä. Tilaisuuden pitävät Customer Interaction Management CIM Oy.

Tehokkaalla viestinnällä lisää liiketoimintaa 7.6 klo 9 | Salo IoT Campus
Onko yrityksellänne innovatiivinen tuote tai palvelu, joka ei ole saanut mediassa tai kohderyhmissänne ansaitsemaansa huomiota? Haluaisitteko kehittää yrityksenne markkinointiviestintää, mutta ette tiedä, mihin panostaa tai mistä aloittaa? Tervetuloa mukaan viestinnän tietoiskuun, jonka pitävät Suvi-Anni Huhtinen ja Pirta Hulsi Viestintätoimisto Jokirannasta.
Tilaisuuden päätteeksi mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin.

Yrityskaupan ja sukupolvenvaihdoksen toteuttaminen | 13.6 klo 15-18 | Salo IoT Campus
Kiinnostus omistajanvaihdoksiin jatkuu edelleen voimakkaana. Yrityssalo järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa tilaisuuden, jossa käydään läpi mm. yrityskaupan rakennetta, hinnanmäärittelyä, kaupan toteutusvaihtoehtoja ja verotusta, rahoitusta ja vakuuksia. Tilaisuuden avaa Perheyritysten liiton tj Auli Hänninen.Siirry kirjeen alkuun
5. WIN-WIN-WIN -seminaari 14.6 klo 10-17

Salossa ollaan akjtiivisesti taltutettu työttömyyttä, hoidettu työllisyydestä, löydetty hyviä käytänteitä ja päästy hyviin tuloksiin. Tervetuloa kuulemaan näistä aiheista lisää sekä tulevaisuustutkija Ilkka Halavan ajatuksia tulevaisuuden työelämästä ja työpaikoista.

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 1.6 mennessä eija.laitinen@salo.fi

Tilaisuus on Salon kaupungin VOITTO -projektin päätösseminaari.
Siirry kirjeen alkuun
6. Alihankintamessut 2018 Tampereella - pari yrityspaikkaa vapaana yhteisosastolla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 27. - 29.9.2018 teollisuuden ALIHANKINTA 2018 -messut, joka kokoaa yhteen teollisuuden alihankinnan ammattilaiset sekä tuhannet uudet tuote- ja palveluinnovaatiot. Suomen johtavat alihankintateollisuuden messut esittelevät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia.

Yrityssalo kokoaa salolaisia yrityksiä yhteiselle messuosastolle. Yhteisosasto on yrityksille näyttävä ja vaivaton tapa osallistua messuille. Yrityssalo hoitaa paikkavaraukset, rakenteet, kalusteet, liittymät, kulkuluvat ym. messuilla tarvittavan. Yritykset huolehtivat vain omasta näkyvyydestään ja esittelijöistään. Osaston ilme ja kokoonpano suunnitellaan yhdessä osallistujien kesken hyödyntäen mahdollisimman paljon olemassa olevaa messumateriaalia. Messuosastojen kustannukset jaetaan osallistujien kesken.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Tommi Virtanen p 044 5477 711 | tommi.virtanen@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
7. Uusia yrityksiä perustetaan | Startti-infot jatkuvat elokuussa

Saloon on tänä vuonna perustettu yrityksiä vilkkaasti. Toukokuun loppuun mennessä uusia yrityksiä oli perustettu 97, mikä on kolmetoista enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Eniten on perustettu rakentamisen toimialan yrityksiä. Ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toimialalle (liike-elämän palvelut ym) ja teollisuuden yrityksiä on perustettu seuraavaksi eniten. Hieman yli puolet perustetuista yrityksistä on yksityisiä elinkeinoharjoittajia. Kaupan toimialta on yrityksiä lopettanut eniten.

Yrittäjyyttä suunnitteleville, alkaville yrittäjille

Alkavien yrittäjien infot alkavat jälleen elokuussa. Seuraa verkkosivujemme tapahtumakalenteria ja uutiskirjeitämme. Kesän aikana voit varata ajan henkilökohtaiseen alkavien yrittäjien neuvontaan. Neuvonta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Yrityssalon www-sivuilta löydät linkin myös sähköiseen Yritystulkki -tietopankkiimme, josta löytyy paljon tietoa aloittavalle yritykselle.
Yrityssalo on kiinni heinäkuun helteillä 9.-29.7.2018.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä armi.metsanoja@yrityssalo.fi | puh 044 546 0039.
Siirry kirjeen alkuun
8. Sinustako ohjelmistotekniikan tai tekoälyn DI?

Päivitä itsesi Turun yliopiston muuntokoulutuksessa ohjelmistotekniikan tai tekoälyn DI:si! Hakuaika 25.5. saakka.

Ohjelmistotekniikan tai tekoälyn koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia muuttuvassa, kansainvälistyvässä yhteiskunnassa. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen opetussuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi osaamisesi. Tutkinnon voi suorittaa kahdessa vuodessa.Siirry kirjeen alkuun
9. Business Finland klinikka Salossa | 12.6 klo 8-16 välillä
Business Finlandin –klinikka | 12.6.2018 | Salo IoT Campus
Business Finlandin asiantuntija on yritysten avainhenkilöiden tavattavissa kahdenkeskisiin tai ryhmäkohtaisiin keskusteluihin. Aiheena mm. Business Finlandin tuet yrityksen kehittämiseksi. Varaa oma aikasi ennakkoon klo 8-16 välillä.
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo | Joensuunkatu 7


24100 Salo | p. (02) 778 73www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.