Siirry uutiskirjearkistoon.
Yrityssalon toimitilapalvelu uudistuu
Tammikuun lopussa uudistamme Vapaat toimitilat ja yritystontit -sivuston kokonaisuudessaan, kun otamme käyttöön uuden alustan. Tästä viestistä löydät ohjeet, miten saat tietosi uuteen palveluun.

Tule Campukselle aamukahville pe 24.1.2020 klo 8.30. Kerromme lisää toimitilasivuston ahkerasta käytöstä ja näytämme miten uusi sivusto toimii

Mikäli et jatkossa halua vastaanottaa vastaavia viestejä Yrityssalosta, alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta viestin tilaus'.
SISÄLLYS
1.Uudistamme 'Vapaat toimitilat' sivustomme tammikuun lopussa
2.Ohjeet tietojen syöttämiseen
 

1. Uudistamme 'Vapaat toimitilat' sivustomme tammikuun lopussa
Tammikuun lopussa otamme käyttöön uuden alustan, josta löytää kattavasti Salossa olevat vapaat toimitilat sekä yritystontit. Sivustolle kootaan vuokrattavat ja myynnissä olevat yrityskiinteistöt ja -tontit.

Nykyinen alusta on ollut käytössä jo yli 10 vuotta ja on tullut aikansa päähän. Meillä on tavoitteena tehostaa sivuston käyttöä niin, että Salossa vapaana olevat tilat ja yritystontit löytyy entistä helpommin. Sivusto on jo nyt todella suosittu - toisinaan jopa suosituin sisältö Yrityssalon www-sivuilla.

Yrityssalon toimitilapalvelu on tarkoitettu Salossa sijaitsevien toimitilojen ja yritystonttien vuokraukseen ja myyntiin. Sivuston tietoja ylläpitävät kiinteistöjen ja yritystonttien omistajat sekä kiinteistövälittäjät. Ylläpitäjät vastaavat tietojen oikeellisuudesta. Ilmoituksen jättäminen toimitilapalveluun on maksutonta.

TÄRKEÄÄ!
Nykyisellä sivustolla olevat tiedot eivät siirry uuteen sivustoon. Jokaisen täytyy siirtää ilmoitustiedot ja kuvat uuteen palvelimeen itse.

Tule Campukselle aamukahville PE 24.1.2020 klo 8.30 - 9.30. Kerromme miten suosittu nykyinen sivusto on, näytämme miten uusi sivusto toimii ja kerromme tulevista suunnitelmistamme liittyen uusien yritysten houkutteluun ja sijoittumiseen Saloon. Ei erillisiä ilmoittautumisia aamukahville.

Uudistuksen aikataulu:
Tietojen syöttämiseen on nyt mahdollista osoitteessa http://yrityssalo.toimitilapalvelut.fi. Uusi palvelu julkaistaan pe 31.1.2020 ja toivomme että siihen mennessä olisit ehtinyt syöttää omat kohdetietosi sivustolle.

Lisätiedot: jouko.urmas@yrityssalo.fi | maija.pirvola@yrityssalo.fi | jyrki.moilanen@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
2. Ohjeet tietojen syöttämiseen

Nykyisellä sivustolla olevat tiedot eivät siirry uuteen sivustoon. Jokaisen täytyy siirtää ilmoitustiedot ja kuvat uuteen palvelimeen.

Voit jättää ilmoituksen jo nyt osoitteessa http://yrityssalo.toimitilapalvelut.fi.
Tarvitset ilmoitusta varten kohteen perustiedot (sijainti/tarkka osoite, pinta-ala, hinta, varustelu) sekä hyvänlaatuisia valokuvia sekä kiinteistöistä mielellään myös pohjapiirroksen. Meiltä et tarvitse tunnuksia.

Ilmoituksesi menee ylläpidon eli Yrityssalon tarkistettavaksi ennen julkaisua. Saat kohteen julkaisusta viestin sähköpostiisi. Samassa sähköpostissa on myös linkit ilmoituksen muokkaamiseen ja poistamiseen. Ilmoitus näkyy palvelussa 12 kuukautta. Kun saat kohteen vuokrattua/myytyä, muistathan poistaa ilmoituksen pikaisesti.

Alta löydät tarkemmat ja tulostettavat ohjeet.
Ohjeet_tietojen_syöttöön_2020 (PDF-dokumentti, 748 kt)
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo | Joensuunkatu 7


24100 Salo | p. +358 44 778 2142www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.