Siirry uutiskirjearkistoon.
Kevään uusissa webinaareissa aiheina myynti, markkinointi, tuotteistus, kv-kasvu
Tervetuloa kevään ja alkukesän ajankohtaisiin webinaareihin, joissa saat varmasti uusia ajatuksia ja näkökulmia tulevaan. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon - pääset linjoille kuulemaan eri asiantuntijoiden etäluentoja maksutta!

Mikäli et jatkossa halua vastaavia viestejä Yrityssalosta, ilmoita alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta viestin tilaus'.
SISÄLLYS
1.Tuplaamon webinaari: Yrittäjä nosta itsesi suosta! Ke 27.5 klo 16-18
2.KASVUpäivät ke - to 3. - 4.6. klo 9-11.15
 

1. Tuplaamon webinaari: Yrittäjä nosta itsesi suosta! Ke 27.5 klo 16-18

16751.jpg

Elämme tilanteessa, johon kukaan ei ole osannut varautua. Kenelläkään ei ole kaikkia vastauksia niihin lukuisiin jatkoa koskeviin kysymyksiin. Yrittäjällä on nyt kaksi mahdollisuutta: vaipua apatiaan tai tehdä asioiden eteen kaikki se, mitä tehtävissä on! Kannattaako markkinointia lisätä vai vähentää? Pelastaako verkkokauppa? Onko nyt oikea aika miettiä uusia tuotteita ja/tai palveluita?

Aika: ke 27.5 klo 16-18
Paikka: Etäwebinaari Teams -sovelluksella

Webinaarissa Pasi Rautio (www.tuplaamo.fi) käy läpi seuraavia asioita ja antaa konkreettisia vinkkejä, miten toimia:
- Miten saan oman pääni kasattua tähän hetkeen?
- Miksi verkoston kivet kannattaa kääntää ensimmäisenä?
- Vanhat asiakkaat vs uudet, kumpaan panostan?
- Vanhojen tai uusien tuotteiden tuotteistaminen.
- Perusta kuntoon, taikatemppuja ei ole.
- Verkkokauppa, pelastaako se nyt?
- Miksi hyvät kysymys- ja kuuntelutaidot nousevat nyt esiin myynnissä?


Osallistuminen on maksutonta. Kaikille ennakkoonilmoittautuneille lähetetään 1 h ennen aloitusta sähköpostitse Teams -linkki, jolla pääsee mukaan linjoille. Linjat avataan 15 min ennen.
Lisätiedot: patricia.potrykus@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
2. KASVUpäivät ke - to 3. - 4.6. klo 9-11.15

16752.JPG

Kasvupäivät on kasvuhaluisille yrityksille ja muille yritystoiminnan kasvusta kiinnostuneille suunnattu maksuton ja valtakunnallinen verkkotapahtuma. 3.-4.6.2020 aamupäivinä on webinaarit, joissa mielenkiintoisia ja kannustavia puheenvuoroja asiantuntijoilta.

3.6.2020 teemoina myynti ja vienti ja äänessä TV:stäkin tuttu yrittäjäguru Lauri Salovaara ja vientikaupan asiantuntija Maarit Mäkelä. Yrityscasenä menestyksekäs lähiruokatoimija
4.6.2020 teemoina disruptioiden asiantuntija Thomas Westerholm ja tuotteistamisen mestari Jari Parantainen. Yrityscasenä tilapuoti, joka onkin kasvanut isoksi toimijaksi

Ke 3.6 klo 9 - 11.15
"Kun jokainen työntekijä on myyjä" | myyntiguru Lauri Salovaara
Lauri Salovaara on pitkän linja yrittäjä ja mediapersoona. Hän on tunnettu monista ennakkoluulottomista projekteista kuten Miljonääriksi 500 päivässä. Salovaaran yritysosaaminen kulminoituu markkinointiin ja brändäykseen, joita hän on tehnyt yli 20 vuotta ensin kotimaassa ja viimeisenä vuosikymmenenä kansainvälisesti.

"Viennin strateginen johtaminen" | viennin asiantuntija Maarit Mäkelä, Viexpo
''Parhaimmillani olen, kun yrityksen kansainvälistymistä aletaan suunnittelemaan ja paketti täytyy kasata toimivaksi. Vuosikellotus, 3 year plan ja tavoitteiden naulaaminen ovat heiniäni. Ilman ensimmäisiä pieniä askelia ei tule suuria tuloksia. Olen työskennellyt viennin parissa koko aikuisen ikäni ja koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan johtamisen MBA (ylempi amk). Toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelmassa ja lisäksi olen ELY-keskuksen valtuuttama KEHPA-analyytikko''.

Yrityscase Harri's food factory
''Me uskomme lähiruokaan ja puhtaisiin raaka-aineisiin. Harri’s Food Factory on vuonna 2017 perustettu yhtiö. Toimitilamme sijaitsevat Jäppilässä Rummukan kylässä puhtaan luonnon keskellä, jossa valmistamme tuotteita jälleenmyyntiin sekä street food – vaunussa tarjottavaksi''. Käsintehtyjä elintarvikkeita parhaista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen uusin menetelmin. Valmistamme lähellä tuotettua puhdasta ruokaa vaihtuvin teemoin eri tapahtumissa Savon alueella.

Saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset linjoille.


To 4.6 klo 9 - 11.15

"Kriisistä kasvuun" | Thomas Westerholm, Turun kauppakorkea
Thomas Westerholm toimii Turun kauppakorkeakoulun disruptiolaboratorion johtajana, jonka tavoitteena on kasvattaa suurien myllerrysten ja muutosten ymmärrystä, sekä luoda liike-elämälle uusia liiketoimintamalleja ja strategioita. Aikaisemmalla työurallaan hän on toiminut tuotannon ja liiketoiminnan johto- ja kehitystehtävissä yrityksissä kuten Bayer, Neste Jacobs, Steris Corp., Terveystalo, Lindström ja PBI Research Institute. Hän on myös toiminut yrittäjänä ja konsulttina kehittäen kansainvälisesti uusia liiketoiminta- ja palvelumuotoja sekä johtanut erilaisia digitalisointiprosesseja useilla eri toimialoilla. Hänen keskeisiä osaamisalueitaan ovat projekti- ja kehitysprosessien johtaminen, palvelumuotoilu, digitalisaatio ja teknologiajohtaminen sekä muutosjohtaminen. Hänellä on myös laaja kokemus kehityshankkeiden projektinjohdosta

"Avain ekologisen yrityksen tuotteistukseen löytyy porilaisesta segmentoinnista: maailmanparannus tarjoaa harvoin todellista kilpailuetua" | Jari Parantainen
Jari Parantainen on espoolainen yksinyrittäjä, suorapuheinen kouluttaja ja konsultti. Hänen erikoisalaansa on asiantuntijapalvelujen ja huipputekniikan tuotteistaminen. Myös palvelujen hinnoittelu on usein tärkeä osa tuotteistusprojektia. Jaria on tituleerattu Suomen kokeneimmaksi tuotteistajaksi

Yrityscase Sallan Paja
''Maailma on yhtä aikaa viimeiseen asti hiottu ja todella keskeneräinen. Toisinaan tuntuu, että kaikki on jo keksitty ja samassa hetkessä voi syntyä uuden tuotteen idea. Sallan Paja on tuotekehitystä, uuden luontia ja ongelmanratkaisua''. Sallan pajassa käyttötuotteita tekstiileistä ommellen ja betonista valaen. Myyntiä mm. verkossa, jälleenmyyjillä ja omassa tilapuodissa Paimiossa.

Saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset linjoille.

Tapahtuman järjestää Seutukaupunkien yritysverkostot -projekti yhdessä seutukaupunkien yrityspalvelujen kanssa. Yrityssalo on yksi toimija Seutukaupunkiverkostossa.
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo | Joensuunkatu 7


24100 Salo | p. +358 44 778 2142www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.