Siirry uutiskirjearkistoon.
Ajankohtaista matkailualan toimijoille tammi-helmikuussa 2019
Tähän matkailualan uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaisia asioita matkailutoimijoille. Jatkossa lähetämme kuukausittain ajankohtaisia asioita uutiskirjeen muodossa sekä postaamme lähes päivittäin uutisia ja muuta kiinnostavaan Salon Matkailutoimijat FB-ryhmään. Mikäli et vielä kuulu suljettuun ryhmään, liity siihen. Muistathan että ryhmä ei ole markkinointia varten.

Mikäli et jatkossa halua Yrityssalosta vastaavia viestejä, klikkaa alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta viestin tilaus'.

Kuva: Matka 2019 -messut Hki
SISÄLLYS
1.Matkailuhankkeen kick off 1.2.2019 | Tammiluodon viinitila, Parainen
2.Saksalaisen toimittajaryhmän tekemä ohjelma
 

1. Matkailuhankkeen kick off 1.2.2019 | Tammiluodon viinitila, Parainen
Tervetuloa mukaan matkailuhankkeen kick off -tilaisuuteen 1.2.2019 klo 8.45 - 12.15 Paraisille Tammiluodon viinitilalle. Järjestämme Salosta yhteiskyydin, jos sille on riittävästi kiinnostusta.


11924.png
Siirry kirjeen alkuun
2. Saksalaisen toimittajaryhmän tekemä ohjelma

11925.JPG
Elokuussa 2018 saksalainen Sat1 -kanavan Grendenlos - Die Welt entdecken -matkaohjelman kuvausryhmä vieraili rannikkoalueella ja teki 45-minuuttisen elokuvan suomalaisista ja mielenkiintoisista tarinoista Suomen saaristo -teemalla. Kuvausryhmän vierailu liittyi yhteistyöhön Visit Finlandin kanssa.

Kuvausryhmä vietti viikonlopun Mathildedalissa, kuvasi mm. Matildajärven rannalla, kansallispuistossa, merialueella, kahvilassa sekä Venetsialaisissa. Bongaatteko tuttuja maisemia ja kasvoja? Kuvauksia tehtiin eri puolilla saaristoa.

Kuvauksia tehtiin myös mm. Pöytyällä ja BengskärissäSiirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7


24100 Salo | p. 044 778 2142www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.