Siirry uutiskirjearkistoon.
Vielä ehdit mukaan kiinnostaviin tilaisuuksiin!
Yrityssalo järjestää kiinnostavia ja hyödyllisiä valmennuksia, infoja ja työpajoja yrittäjille ja yrittäjyyttä pohtiville. Alla poimintoja tulevista tilaisuuksista ja kattavan listan löydät etusivun tapahtumakalenteristamme.

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'. Uutiskirjearkisto löytyy alla olevasta linkistä:

SISÄLLYS
1. InnomoHub 10.11.-19.12.2014
2. Starttaamo-valmennusohjelma
3. Kansainvälistymisiltapäivä 27.11.2014
4. Suuret energiapäivät Salossa 2.-3.12.2014
5. Teijon kansallispuisto –hankkeen ajankohtaista
6. Koulutukset ja infotilaisuudet
 

1. InnomoHub 10.11.-19.12.2014

InnomoHub toimintakokeilu Yrityssalon tiloissa on käynnistynyt ja jatkuu jouluun saakka. Toiminnan tarkoituksena on aktivoida ICT-alan työttömiä tai työttömyysuhan alaisia henkilöitä kehittämään ideoista kannattavaa liiketoimintaa. InnomoHub tulee tarjoamaan tietoiskuja, yritysideoita ja aktiivista yhteistä toimintaa tarkoitusperien saavuttamiseksi. Nyt alkumetreillä painopiste on saada osallistujamäärä kasvatettua riittäväksi innovaatiopöhinän aikaansaamiseksi ja myös luoda aktiviteettikalenteri kertomaan tulevista tapahtumista. Kokeilujakson aikana kerätään palautetta jatkotoimenpiteiden suunnittelun pohjaksi.

Mukaan toimintaan pääsee ilmoittautumalla sähköpostitse: hannu.ketola@yrityssalo.fi.

Toimintatilan käyntiosoite: Örninkatu 15 B-rappu, Innomo-tilat (ovikyltti InnomoHub)
Avoinna arkipäivisin ma-pe klo 08.00 - 16.00.

InnomoHub-kokeilun järjestää yhteistyössä Salon kaupungin kanssa Salon Voimala, joka on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ja Yrityssalon hallinnoima projekti.
Siirry kirjeen alkuun
2. Starttaamo-valmennusohjelma

3003.jpg

Starttaamo -valmennus vauhdittaa yritystoimintasi käynnistymistä ja kehittymistä kolmen illan valmennuspaketilla myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkostoitumisen, viestinnän ja rekrytoinnin aihealueita käsittäen.

Valmennus on tarkoitettu yrittäjyyden alkuvaiheessa oleville, jo toimiville tai toimintaansa aloitteleville yrittäjille. Starttaamossa saat käytännönläheisiä neuvoja ja vinkkejä toimintasi kehittämiseen sekä verkostoidut myös uusien yrittäjäkollegoiden kanssa. Tervetuloa!


Osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittaudu 19.11. mennessä yrityssalo@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
3. Kansainvälistymisiltapäivä 27.11.2014

3006.jpg

Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa yritysten kansainvälistymispalveluista ja keskustelemaan, miten voisit saavuttaa menestyksekästä liiketoimintaa nopeasti kasvavilla markkinoilla Team Finlandin tuella. Järjestämme Salossa kansainvälistymisiltapäivän Team Finland –kumppaneiden kanssa. Iltapäivän aikana kuulet tuoretta tietoa mm. kansainvälistymistuista sekä uusista kv-ohjelmista. Welcome to join the afternoon!

Aika: to 27.11.2014 klo 14-16.30
Paikka: Yrityssalon koulutustilat, Örninkatu 15, Salo


Osallistuminen veloituksetta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista yrityssalo@yrityssalo.fi tai puh (02) 778 73/Yrityssalo. Tilaisuus on tarkoitettu kansainvälistymista suunnitteleville sekä jo kansainvälistä liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille.

Lisätiedustelut: maija.pirvola@yrityssalo.fi

Siirry kirjeen alkuun
4. Suuret energiapäivät Salossa 2.-3.12.2014

2997.jpg

Salossa järjestetään uusiutuvaan energiaan liittyvä seminaari Astrum-keskuksessa tiistaina 2.12. klo 9.00. Tilaisuudessa kiinnostavia puheenvuoroja uusiutuvan energian aluetaloudellisista merkityksistä.

Tapahtuman avaa maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpo. Tilaisuudessa julkistetaan uusiutuvan energian toimialaraportti. Lisäksi kuullaan mm. Naantalin monipolttoainevoimalaitoksesta ja siihen liittyvistä polttoainevalinnoista, kiinteiden biopolttoaineiden tulevaisuuden terminaaliratkaisuista sekä tutustutaan lämpöyrittäjyyteen sekä hakekaupan tulevaisuuteen Varsinais-Suomessa.

Keskiviikkona 3.12. klo 8.30 lähdetään Astrum-keskuksen edestä tutustumiskierrokselle paikallisiin yrityksiin, joissa on toteutettu uusiutuvaan energiaan liittyviä ratkaisuja. Kierroksen vierailukohteina Piiroisen pellettilaitos, ICT-talon maalämpöpumppu ja aurinkosähköjärjestelmä, Riikin alueellinen hakelaitos sekä Märynummen tuulivoimala. Kierrokselle on varattu bussikuljetus, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian (osallistujamäärä max. 50 hlö).


Ilmoittautumiset molempiin tilaisuuksiin viimeistään 21.11. mennessä oheisesta linkistä
Siirry kirjeen alkuun
5. Teijon kansallispuisto –hankkeen ajankohtaista

2999.jpg

Syksyn aikana olemme yhdessä yritysten kanssa vierailleet Repoveden ja Selkämeren kansallispuistojen alueella tutustumassa yritysten ja kansallispuistojen yhteistyöhön ja alueiden palvelutarjontaan. Näiden benchmarkausmatkojen sekä palvelukartoituksen tuloksia avataan loppu- ja alkuvuoden tulevissa tilaisuuksissa yrityksille. Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille tulevan Teijon kansallispuiston vaikutusalueella toimiville palvelualan yrityksille.

4.12.2014 – Luontoaktiviteetit kansainvälisille markkinoille –seminaariin Helsinkiin järjestämme maksuttoman yhteiskuljetuksen

9.1.2015 – Kasvun eväät –tilaisuudessa puheenvuoroja mm. millaisia vaikutuksia tulevalla kansallispuistolla on alueelle, mitä kuluttaja haluaa kokea luonto- ja elämysmatkailussa ja millaisia mahdollisuuksia ja kehittämistarpeita nämä luovat yrityksille palveluiden tuotteistamiseen?

Jatkona tilaisuuksille tullaan järjestämään tammi-helmikuussa yritysten kestävän luontomatkailun ja tuotteistuksen koulutus yhdessä Metsähallituksen kanssa.

Lisätietoja tilaisuuksista ja toimenpiteistä hankkeen sivuilta www.yrityssalo.fi/kehittaminen/teijo sekä Riikka Nurmi, riikka.nurmi@yrityssalo.fi, p. 040 501 7510.

Teijon kansallispuistosta kasvun eväät 2014-2015 -hankkeen toimenpiteitä rahoitetaan Varsinais-Suomen liiton maakunnan kehittämisrahasta. Hankkeen tavoitteena on parantaa Teijon kansallispuistossa ja sen vaikutusalueella olevien yritysten toimintaympäristöä ja toimintaedellytyksiä. Hanketta toteutetaan yhdessä Yrityssalon, Metsähallituksen luontopalveluiden, Salon kaupungin sekä yrittäjien kanssa.
Siirry kirjeen alkuun
6. Koulutukset ja infotilaisuudet

3002.jpg

Yrityssalon tapahtumia pääset selaamaan etusivun tapahtumakalenteristamme. Kalenterin alta löytyvän "Kaikki tapahtumat" -linkin takaa näet listauksen tapahtumista ja "Tapahtumahakuun" -linkistä pääset etsimään tapahtumia aihealueittain. Voit hakea tapahtumahaussa kaikki tulevat tapahtumat jättämällä kentät tyhjiksi.


Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.