Siirry uutiskirjearkistoon.
Yrityssalo toivottaa Hyvää Yrittäjän päivää 5.9.2017
Itsenäisyyden juhlavuonna on erityinen syy juhlia yrittäjyyttä: 100-vuotias Suomi on monella tapaa yrittäjien työn tulosta. Yrittäjiä tarvitaan myös viemään Suomea tulevaisuuteen ja seuraavalle satavuotistaipaleelle.

Salossa Yrittäjän päivää juhlitaan useassa tapahtumassa lähes viikon ajan. Tule mukaan tapaamaan kollegoita, verkostoidutaan yhdessä ja vaikutetaan tulevaisuuteen!

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1.Yrityskierros starttaa eri puolilla Saloa
2.Tervetuloa Yrityssalon avointen ovien aamuun kampukselle pe 15.9
3.Opinnäytetyörekry Salo IoT Campuksella
4.Nordic Business Forum 2.-3.10 | Salo
5.Startti-infoja yrittäjyyttä suunnitteleville ja alkaville yrityksille
6.Let's go international! Kv-infoja Salossa
7.Voimala 2.0 palvelee Salon kirjaston naapurissa
 

1. Yrityskierros starttaa eri puolilla Saloa

8230.JPG

Tervetuloa mukaan syksyn yrityskierrokselle, jossa kuulet ajankohtaisimmat yrityksiä koskevat uutiset Salosta sekä tapaat kaupungin ja Yrityssalon edustajia. Agendalla myös ajankohtainen yritysrahoituskatsaus. Kierroksella tapaat myös muita yritysten edustajia, voit vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa ja vaikuttaa siihen, millaisia yrityspalveluita Salossa on tarjolla sekä millainen paikka Salo on yrityksille.

Valitse seuraavista ajankohdista ja paikoista kalenteriisi parhaiten sopiva tilaisuus ja ilmoittaudu mukaan

- to 7.9.2017 klo 8 - 10.30 Piiroinen Oy, Salo.

- ti 12.9.2017 klo 8 - 10 Muurla Design, Muurla

- ke 13.9.2017 klo 14-16 Juha Punta Oy, Kisko
Siirry kirjeen alkuun
2. Tervetuloa Yrityssalon avointen ovien aamuun kampukselle pe 15.9

8235.JPG

Tervetuloa Yrityssalon avointen ovien aamuun pe 15.9.2017 klo 8 - 9. Tule kylään kampukselle, tutustumaan toimintaamme ja asiantuntijoihimme. Haluamme olla apunasi ja helposti tavoitettavissa. Pe 15.9.2017 tarjolla aamukahvit klo 8-9. Nähdään kampuksella.

Ajo-ohjeet: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo. Aja porteista sisään. Pysäköi autosi Visitors P-alueelle, Sisäänkäynti Visitor Center -pääovesta. Seuraa Yrityssalo -opasteita.

Puh (02) 778 73
Siirry kirjeen alkuun
3. Opinnäytetyörekry Salo IoT Campuksella
Kiinnostaako yhteistyö korkeakouluopiskelijoiden kanssa? Tule tapaamaan tulevaisuutesi ITC-asiantuntija!

Onko yritykselläsi IT-alan tarpeita esim. IoT:hen tai digitalisaatioon liittyen?
Haluatko selvittää, miten yrityksesi voisi hyödyntää paremmin uutta tai olemassa olevaa teknologiaa? Tule tapaamaan Turun yliopiston, Turun AMK:n ja Åbo Akademin opiskelijoita ja heidän ohjaajia sekä kertomaan ideastasi tarkemmin.

Aika: 25.9.2017 klo 13 - 15
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
Tilaisuuteen ilmoittaudutaan täyttämällä ohjeinen lomake 17.9 mennessä. Osallistuminen veloituksetta.

Lisätietoja: Tommi Virtanen | tommi.virtanen@yrityssalo.fi ja Johanna Liipola | johanna.liipola@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
4. Nordic Business Forum 2.-3.10 | Salo

8231.JPG

Tervetuloa mukaan seuraamaan Euroopan merkittävintä liike-elämän vaikuttajien suurtapahtumaa suorana lähetyksenä Helsingin Messukeskuksesta 2.- 3.10.2017. Nordic Business Forumissa kuulet huippuammattilaisten puheenvuoroja. Tämän vuoden teemoina ovat vastuullisuus, merkityksellisyys ja johtajuus.

Tilaisuus järjestetään kaksipäiväisenä tapahtumana Salo IoT Campuksella. Voit seurata yksittäistä esitystä tai olla mukana vaikka molemmat päivät alusta loppuun. Tilaisuus on maksuton. Kaikki esitykset ovat englannin kielellä.

Siirry kirjeen alkuun
5. Startti-infoja yrittäjyyttä suunnitteleville ja alkaville yrityksille

Yrityssalo järjestää yritystoimintaa harkitseville ja aloittaville yrityksille infoja, joissa kuulet ajankohtaista yrittäjyyteen liittyvää asiaa, verkostoidut sekä saat neuvoja miten jatkaa eteenpäin. Voit myös sopia kahdenkeskisen tapaamisen kanssamme.

Startti-info ti 5.9.2017 klo 16.30 – n. 20.00
Startti-infossa käydään läpi yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä perusasioita kuten esim. yritystoiminnan rahoitus, maksuliikenne sekä yritysmuodot, verotus ja taloushallinnon perusteet. Lisäksi kuullaan kiteytykset viestinnästä ja tarjolla olevista seudullisista yrityspalveluista sekä myynnin merkityksestä yritykselle.


Turvatusti yrittäjyyteen –info ti 12.9.2017 klo 16.30 – n. 20.00
Turvatusti yrittäjyyteen -info tarjoaa kattavasti turva- ja tukitietoa yrittäjille ja yrittäjäksi ryhtyville. Infoillan aiheina ovat mm. yrittäjäksi ryhtyvän työttömyys-, sosiaali- ja vakuutusturva, yrityksen vakuutukset ja lakiasiat sekä yrittäjän työterveyshuolto ja yrityskummitoiminta.

Osallistuminen veloituksetta. Infot järjestetään Salo IoT Campuksella, Joensuunkatu 7, Salo. Ajo-ohjeet: Aja sisään portista osoitteessa Joensuunkatu 7. Paikoitus Visitors P-alueelle. Sisäänkäynti Visitors Center -pääovesta. Seuraa opasteita.

Lisätiedot: Armi Metsänoja | armi.metsanoja@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
6. Let's go international! Kv-infoja Salossa

Kansainväliseen kasvuun tarjolla kontakteja, erillispalveluita ja ohjelmia. Tilaisuuksissa kuulet yritysten kokemuksista. Tervetuloa mukaan kansainvälistymispalveluihin:

Kiina-Salo yhteistyö ti 12.9
Mitä tarjoaa Salon kaupungin yhteistyö kiinalaisten ystävyyskaupunkien Qingdaon ja Wuhanin kanssa yrittäjän näkökulmasta? Tilaisuudessa mukana kiinalaisia opiskelijoita.
Aika:ti 12.9 klo 13-15
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo

Yritysten kansainvälistymisiltapäivä ma 18.9
Ajankohtaista tietoa yritysten kv-tukiin ja avustuksiin, Finnveran rahoitukseen ja EEN-yhteistyöhön. Kaksi mielenkiintoista yrityscaseä.
Aika:ma 18.9 klo 13-16
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
Kenelle: Startupeille ja kv-kasvua hakeville

EU-rahoituksen aamupäivä ke 1.11
Millaisia EU:n rahoituslähteitä yrityksille on tarjolla kehitys-, tutkimus- ja investointirahoitukseen. Paikalla ovat asiantuntijoina mm. Turun ja Varsinais-Suomen EU-toimiston edustajat Brysselistä.
Aika: ke 1.11 klo 8.30-12
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
Kenelle: Startupeille ja kv-kasvua hakeville

Lisätiedot | Maija Pirvola | maija.pirvola@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
7. Voimala 2.0 palvelee Salon kirjaston naapurissa

Voimalan palkkatuki-infot 19.9.2017
Työnhakija tai yrittäjä, tule kuulemaan mitä erilaisia tukimahdollisuuksia palkkaukseen löytyy ja keskustelemaan voisiko joku näistä olla sinulle sopiva. Palkkaukseen saatavat tuet voivat olla työttömälle ponnahduslauta takaisin työelämään ja varteenotettava vaihtoehto uutta osaamista etsivälle työnantajalle.

Aika: 19.9. klo 11-12 ja 14-15
Paikka: Voimala, Vilhonkatu 2, Salo
Kenelle: Työnhakijalle ja työnantajalle

Työnhaun Sirkus – Miten ja mistä löydän työpaikan? Kouluttautuisinko uudelle alalle?
Salon markkinoiden aikaan Voimalassa tarjolla tietoa liittyen on työllistymiseen, työnhakuun ja koulutuksiin. Esittelyssä työnhaun kanavat, avoinna olevat työpaikat, Salon kaupungin työllisyyspalvelut sekä Salon seudun ammattiopiston koulutukset. Yritys- ja yhdistysasiakkaille tietoa Salon kaupungin sekä Te-palveluiden palkkauksen tuista. Ei erillistä ilmoittautumista.

Aika: To 28.9. klo 10-18
Paikka: Voimala, Vilhonkatu 2, Salo
Kenelle: Työnhakijalle ja työnantajalle

Lisätiedot: Juha Metsänoja | puh 044 546 0043 | juha.metsanoja@yrityssalo.fi>>
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalon tehtävänä on pk-yritysten liiketoiminnan kehittäminen, yrittäjyyteen tähtäävien tukeminen sekä alueellisten verkostojen luominen.

Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7, 24100 Salo | p. (02) 778 73www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.