Siirry uutiskirjearkistoon.
Salossa on tiedossa toiminnallinen syksy!
Tässä kootusti kiinnostavia asioita yrityksille ja yrittäjyyteen tähtääville, olkaa hyvä! Tämä kaikki tapahtuu Salossa. Poimi itsellesi niistä kiinnostavimmat.

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1. Verkostoitumismahdollisuuksia syyskuussa niin maissa ja merellä
2. Yrittäjyydestä kiinnostuneille ja alkaville yrityksille
3. Maksuttomia infoja yrityksille elo-syyskuussa
4. Nordea Startup Accelerator - haku auki 17.9 asti
5. Matkailutoimijoille uusia tapahtumia ja koulutuksia
6. Kotimaisuus rulettaa - vastaa kyselyymme
 

1. Verkostoitumismahdollisuuksia syyskuussa niin maissa ja merellä
Alkusyksyyn on suunniteltu useita verkostoitumistilaisuuksia. On tarjolla aamukahvia, verkostoitumisristeilya jne. Jokaiselle löytyy näistä varmasti oikea.

Kunta ja yrittäjät -aamukahvit ti 1.9 klo 8 - 9.30 Salon kaupungintalo
Tule mukaan keskustelemaan yrittäjyyden haasteista j amahdollisuuksista Salossa.
Tilaisuus ei vaadi erillistä ilmoittautumista, mutta voit käydä Facebookissa ilmoittamassa tulostasi

Yrittäjänpäivän aamukahvit pe 4.9 klo 8 - 9.30 Yrityssalon koulutustilat
Aamun aiheet ovat ajankohtaisia, keskustelemme mm. Microsoftin tilanteesta, Tekesin yrityspalveluista. Paikalla Myös Katja Taimela sekä LähiTapiolan ja Yrityssalon edustajat.

Yritysten verkostoitumisristeily ke 30.9 piknikristely
Ohjelmassa myynnin ja SOME-markkinoinnin koulutusta. Risteilyllä mukana paikallisia yrityspalveluiden tarjoajia ja kumppaneita.

Siirry kirjeen alkuun
2. Yrittäjyydestä kiinnostuneille ja alkaville yrityksille
Ajankohtaisia maksuttomia infoja yrittäjyyttä pohtiville elo-syyskuussa:

25.8. klo 16.30 Perustaisinko yrityksen
- käytännönläheistä tietoa mm. aloittavan yrittäjän palveluista, julkisista tuista ja starttirahasta.

8.9. klo 16.30 Startti-info
- liiketoiminnan käynnistämiseen liittyvää asiaa mm. rahoituksesta, maksuliikenteen hoitamisesta, yritysmuodoista ja verotuksesta

22.9. klo 16.30 Turvatusti yrittäjyyteen
- tarpeellista tietoa mm. yrittäjän työttömyys-, sosiaali- ja vakuutusturvasta, yrityksen vakuutus- ja lakiasioista sekä yrittäjän työterveyshuolto ja yrityskummitoiminta

Tilaisuudet järjestetään Yrityssalon Innomo -koulutustiloissa, Örninkatu 15 B, Salo. Osallistuminen veloituksetta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisia.
Siirry kirjeen alkuun
3. Maksuttomia infoja yrityksille elo-syyskuussa
Info työtapaturma- ja ammattitautilain muutoksista
Työtapaturma- ja ammattitautilaki muuttuu 1.1.2016. Tule kuulemaan tärkeimmät muutokset. Info sopii erityisesti yritysten kirjanpito- ja HR-asioista vastaaville.
Aika: to 26.8 klo 13-15
Paikka: Yrityssalon koulutustilat Innomossa, Örninkatu 15 B, Salo
Ilmoittaudu ennakkoon sakko.salo@gmail.com
Tilaisuuden järjestää Sakko ry, LähiTapiola Etelä ja Yrityssalo.

Nostetta yritystoimintaan 4 %:n taktiikalla!
Kun kaipaat nostetta yrityksen syyskauteen, tervetuloa mukaan teemailtapäivään, jossa kuulet 4 %:n taktiikasta. Se on käytännönläheinen työkalu, joka auttaa tunnistamaan yritystoiminnan keskeiset kehittämisalueet.
Aika: ti 1.9 klo 13-16
Paikka: Yrityssalon koulutustilat Innomossa, Örninkatu 15 B, Salo

Yritysten riski- ja joukkorahoituksen info
KPMG:n ja Yrityssalon järjestämässä rahoitusinfossa käydään läpi pankkirahoituksen sekä pääomasijoituksen lainalaisuuksia KPMG:n asiantuntijoiden johdolla. Fundu Oy:n asiantuntija keskittyy joukkorahoitukseen.
Aika: to 24.9 klo 8.30-11
Paikka: Yrityssalon koulutustilat Innomossa, Örninkatu 15 B, Salo

Siirry kirjeen alkuun
4. Nordea Startup Accelerator - haku auki 17.9 asti
Start-up yrittäjä!

Nordea on järjestämässä startup -kiihdyttämöä syksyllä 2015. Ohjelmaan otetaan mukaan 10 - 15 startup-yritystä innovoimaan uusia digitaalisia palveluja asiakkaille. Nordean yhteistyökumppanina toimii Nestholma.

Haku ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 17.9 asti! Mukaan haetaan osaajia ympäri Pohjoismaita. Pankin tavoitteena on vahvistaa sähköisten palvelujensa edelläkävijyyttä Pohjoismaissa ja tavoitteena on löytää ensisijaisesti uusia innovaatioita asiakkaan kohtaamiseen, maksamisen palveluihin sekä säästämisen asioihin liittyen.


Nordea on myös mukana Ultrahack tapahtumassa, joka huipentuu Slushia edeltävään Slush Hacks viikonloppuun 6. – 8.11.2015.Siirry kirjeen alkuun
5. Matkailutoimijoille uusia tapahtumia ja koulutuksia

Aika: to 27.8 klo 8.30-14
Paikka: Teijon kansallispuisto

Kasvun eväitä - Teijon kansallispuisto -hankkeen päätöstilaisuus
Teijon kansallispuisto on ollut erinomainen piristysruiske Salon kesämatkailuun. Kansallispuiston kodassa järjestettävässä tilaisuudessa kerrataan hiukan mennyttä, käydään läpi kansallispuiston tulevia suunnitelmia, kuullaan case-esimerkkejä muualta sekä kuullaan mitä on tulossa Salon matkailun kehittämiseksi.


Maksuton tilaisuus.

Tulossa mm.
Matkailutoimijan Some PRO -koulutusohjelma käynnistyy 10/2015 jatkuen 01/2017. Koulutusohjelma sisältää 12 lähiopetuspäivää, jotka toteutetaan Salon alueella ja se antaa valmiudet myynnin ammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutuksen järjestää Haaga-Perho ja se on suunnattu yrittäjille ja työntekijöille. Oppisopimuskoulutuksena toteutettava koulutus maksaa opiskelijalle ainoastaan tutkintomaksun 58 €.

Tähtäätkö kansainvälisille markkinoille? Kansainvälisen markkinoinnin perusteet -valmennus toteutetaan 21.9 ja 23.9 Salossa ja Kemiönsaarella. Kaksipäiväinen koulutus sisältää luentoja ja ryhmätöitä. Kouluttajina VisitFinlandin asiantuntijat.
Valmennus on maksuton, paikkoja 12 osallistujalle.

Koulutuksesta ja valmennuksesta lisätiedot Maija Pirvola maija.pirvola@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
6. Kotimaisuus rulettaa - vastaa kyselyymme

Test in Salo - Make in Finland -projektissa on selvitetty millaisia kotimaisia tuotteita meillä kannattaa tulevaisuudessa valmistaa ja millaisella liiketoimintakonseptilla valmistava teollisuus säilyy elinvoimaisena.

Suomalaisesta työstä ja osaamisesta kertova Avainlippu täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Avainlippu on tutkitusti tehokas tapa viestiä kuluttajille tuotteen kotimaisuudesta, ja se on myönnetty myös useiden salonseutulaisten yritysten tuotteille.

Onko yritykselläsi jokin suomalaisen työn merkeistä, tai oletko ollut merkkejä käyttävän yrityksen asiakkaana? Entä miten arvioit suomalaisen alkuperän hyötyjä ja haittoja?
Kertomalla kokemuksistasi annat meille arvokkaita työkaluja, joilla kehitämme salonseutulaisia yrityksiä entistäkin kilpailukykyisemmiksi! Kyselyyn vastaaminen vie vain 5-10 minuuttia.

Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.