Siirry uutiskirjearkistoon.
Syksyn kuhina käynnistymässä – oletko valmis?
Kesälaitumilta palatessa on hyvä merkata kalenteriin tulevat yritys- ja starttitapahtumat. Yrityssalon tapahtumakalenteri täyttyy jo kovaa vauhtia. Viikko 36 syyskuun alussa on vilkas yritystapahtumien viikko – silloin vietetään myös valtakunnallista Yrittäjän päivää.

Tämä vuosi on Salossa ollut vilkas yrittäjyyden vuosi. Uusia yrityksiä on perustettu 149. Kun vähennetään lakanneet yritykset, Salon yritysten nettolisäys on tällä hetkellä 59 uutta yritystä. Moni yritys on saanut rahoitusta tuotekehitykseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Uusia kehittämistoimia on tarjolla – muistathan esim. Digiboostin ja Tekesin uudet rahoituspalvelut.

Syksy on myös vilkas messujen ja koulutusten osalta. Tervetuloa siis mukaan syksyn kuhinaan ja tapahtumiin!


Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1. Nordic Business Forum 2016 Live Stream Salossa 6.-7.10.2016
2. STARTUPHUB powered by Yrityssalo - Pöhinäpajat käynnistyvät kesäkauden jälkeen!
3. Vielä mahtuu mukaan alihankintamessuille Salon yhteisosastolle!
4. KUTSU: TFT Kickoff 25.8.
5. Alkusyksyn tilaisuuskalenteri
6. Infot alkaville ja vähän aikaa toimineille yrityksille
 

1. Nordic Business Forum 2016 Live Stream Salossa 6.-7.10.2016
Nordic Business Forum on Pohjoismaiden suurin bisnesseminaari. Helsingin päätapahtuma on jo pitkään ollut loppuunmyyty, mutta nyt tapahtumaan voi osallistua Salossa suoran live-lähetyksen avulla maksutta. Haluamme tarjota halukkaille tämän ainutlaatuisen englanninkielisen tapahtuman, mahdollisuuden verkostoitua ja kommentoida suoraan Helsingin päätapahtumaan. B2B -tapahtuman teemoina on digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi

Varaa ajankohta jo kalenterista ja seuraa viestintäämme.

Kysy lisää: Heikki Lahtinen | heikki.lahtinen@yrityssalo.fi | puh 0400 742 862


Siirry kirjeen alkuun
2. STARTUPHUB powered by Yrityssalo - Pöhinäpajat käynnistyvät kesäkauden jälkeen!
Yrityssalon kaikille avoin StartupHub jatkaa toimintaansa lyhyen kesäloman jälkeen. Kaikki mielenkiintoisesta toiminnasta ja oman yritysidean kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Aloitus keskiviikkona 17.8. klo 9:00 alkaen Pöhinäpajassa, osoitteessa Örninkatu 15 B, 2. kerros.

Toimiville yrityksille StartupHubin toiminta tarjoaa erinomaisen kanavan ideoiden kehittämiseen tai ongelmien ratkaisuun, varsinkin eri teknologioiden hyödyntämiseen liittyen!


Kysy lisää: Heikki Lahtinen | +358 400 742 862 | heikki.lahtinen@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
3. Vielä mahtuu mukaan alihankintamessuille Salon yhteisosastolle!
Lähde näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan teollisuustapahtumaan. Yrityssalon osastolle mahtuu mukaan vielä yksi yritys.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 27. - 29.9.2016 teollisuuden ALIHANKINTA 2016 -messut, joka kokoaa yhteen teollisuuden alihankinnan ammattilaiset sekä tuhannet uudet tuote- ja palveluinnovaatiot. Suomen johtavat alihankintateollisuuden messut esittelevät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia.

Yrityssalo kokoaa salolaisia yrityksiä yhteiselle messuosastolle. Yhteisosasto on yrityksille näyttävä ja vaivaton tapa osallistua messuille. Yrityssalo hoitaa paikkavaraukset, rakenteet, kalusteet, liittymät, kulkuluvat ym. messuilla tarvittavan. Yritykset huolehtivat vain omasta näkyvyydestään ja esittelijöistään. Osaston ilme ja kokoonpano suunnitellaan yhdessä osallistujien kesken hyödyntäen mahdollisimman paljon olemassa olevaa messumateriaalia. Messuosastojen kustannukset jaetaan osallistujien kesken.

- "ALIHANKINTA -messut on vakiintunut alihankintateollisuuden kansainväliseksi kohtaamispaikaksi. Viime vuonna messuilla kävi lähes 17 000 vierasta. Alihankinta-messuilla esimerkiksi suurten päähankkijoiden edustajat ovat aktiivisesti paikalla luomassa uusia kontakteja", kertoo Tommi Virtanen Yrityssalosta.

Kiinnostaako lähteä mukaan yhteisosastolle Alihankintamessuille?

Kysy lisää: Tommi Virtanen | p. 044 547 7711 | tommi.virtanen@yrityssalo.fi.

Siirry kirjeen alkuun
4. KUTSU: TFT Kickoff 25.8.

Turku Future Technologies on teknologiateollisuutta palveleva yritystarvevetoinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatioverkosto. TFT tarjoaa räätälöityjä tutkimuspalveluratkaisuja yrityksille teknologiayritysten tuotteiden, tuotannon, liiketoiminnan ja osaamisen kehittämiseen muodostamalla yritykselle sopivan kombinaation kahdeksan korkeakoulun yhdessä sovituista osaamiskärjistä.

TFT-verkoston ensimmäinen seminaari to 25.8 käsittelee yritysvetoisia tutkimusprojekteja, jossa yksi yritys on onnistunut valjastamaan tutkimusvoiman oman strategisen tavoitteensa saavuttamiseen. Seminaariesitykset ovat tiiviitä ja ytimekkäitä. Tavoitteena on avata kuulijoille caseja, solmien yhteen ne periaatteet joilla tutkimus saadaan onnistumaan.

Aika: Torstai 25.8.2016 klo 12 – 16, Turku
Paikka: Auditorio Alpha, ICT-City, Joukahaisenkatu 3-5, 20520 Turku


Siirry kirjeen alkuun
5. Alkusyksyn tilaisuuskalenteri

Yrityssalon tilaisuudet löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.yrityssalo.fi/tapahtumat . Alla listattuna syksyn tilaisuussatoa - poimi omasi ja ilmoittaudu mukaan!


Digiherätys Asiakaspalvelu somessa to 1.9. klo 8.00 - Laita päivämäärä kalenteriin!

Digiherätys Somesisältö I ti 6.9. klo 17.00 - Laita päivämäärä kalenteriin!

Digiherätys Tärkeimmät kaupungin sähköiset palvelut ti 13.9. klo 8.30 - Laita päivämäärä kalenteriin!


Digiherätys Somesisältö II to 22.9. klo 17.00 - Laita päivämäärä kalenteriin!
Siirry kirjeen alkuun
6. Infot alkaville ja vähän aikaa toimineille yrityksille

Kesän kääntyessä syksyyn, Yrityssalon koulutustiloissa pyörähtävät käyntiin jälleen alkavien yrittäjien infoillat tuomaan tietoa yrittäjyydestä kiinnostuneille, sitä vaihtoehtona ja mahdollisuutena pohtiville.

Osuuskunta –tiimiytymistyöpaja ti 23.8.2016 klo 17.00 – 20.00

Tiimiytyspajaohjelmassa mm:
- Innostavat luovien- ja kädentaitoalojen osuuskuntayrittäjyysesimerkit
- Osuuskunta mahdollisuutena työllistyä, mitä jäseneksi aikovan tulisi tietää
- Osuuskunnan perustamisen ABC – miten onnistutaan ja vältetään sudenkuoppia
- Osuuskunnassa toimimisen hyvät/huonot puolet ja mahdollisuudet kannattavaan toimintaan


Perustaisinko yrityksen? –info to 25.8. klo 16.30 - n.20.00

Oletko miettinyt ryhtymistä yrittäjäksi? Ohjelmassa mm: aloittavan yrittäjän palvelut ja verkostot, starttiraha, tukimahdollisuudet, ammattitutkinto, yrittäjäjärjestön palvelut sekä aito yrittäjätarina/yrittäjäksi ryhtymisen kokemus.


Startti-info to 8.9. klo to 16.30 – n. 20.00

Perusasioita yritystoimintaan: mm. rahoitus, maksuliikenne, yritysmuodot, verotus ja tilitoimiston rooli sekä kiteytystä viestinnästä, myynnin merkityksestä ja tarjolla olevista palveluista.


Turvatusti yrittäjyyteen –info ti 20.9. klo 16.30 – n. 20.00

Aiheina mm. yrittäjäksi ryhtyvän työttömyys-, sosiaali- ja vakuutusturva, yrityksen vakuutukset ja lakiasiat sekä yrittäjän työterveyshuolto ja yrityskummitoiminta.Kysy lisää: Armi Metsänoja | 044 546 0039 | armi.metsanoja@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.