Siirry uutiskirjearkistoon.
Ajankohtaista valmistavan teollisuuden yrityksille
IoT synnyttää kaikille toimialoille uusia mahdollisuuksia toimintojen tehostamiseen ja uusiin liiketoimintamalleihin. Tule mukaan VTT:n työpajoihin 25.10 ja 31.10

Miten Lounais-Suomen kasvy erityisesti meriteollisuudessa saadaan ulottumaan Saloon? Tule mukaan keskustelemaan 2.11.

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1.VTT:n teollisen internetin mahdollisuudet workshop Salossa
2.Keskustelutilaisuus meriteollisuuden mahdollisuuksista
 

1. VTT:n teollisen internetin mahdollisuudet workshop Salossa
Miten yrityksesi hyötyy Teollisesta internetistä?

Mietitkö mitä teollinen internet, IoT, Industry 4.0 ja digitalisaatio oikeasti käytännössä tarkoittavat ja miten voisit niiden avulla kehittää yrityksesi liiketoimintaa ja kilpailukykyä? Nyt on hyvä tilaisuus ottaa asiasta selvää.

Yrityssalo järjestää yhdessä VTT:n kanssa Teollisen internetin mahdollisuudet –työpajan. Työpajojen vetäjät ovat VTT:n liiketoiminnan ja teknologian kehittämisen asiantuntijoita. Kahden työpajan kokonaisuus toteutetaan käytännönläheisesti osallistujien toiveiden mukaan. Työpajoissa käydään läpi esimerkkejä teollisen internetin mahdollisuuksista ja erilaisten yritysten teollisen internetin kehityspolkuja sekä sitä miten teollinen internet otetaan käytännössä haltuun sinun yrityksessäsi.

Valmennus muodostuu kahdesta iltapäivästä ke 25.10 ja ti 31.10 klo 12 - 17

Työpajoissa on vielä muutamia paikkoja vapaana.

Lisätiedot: Tommi Virtanen p 044 547 7711 | tommi.virtanen@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
2. Keskustelutilaisuus meriteollisuuden mahdollisuuksista
Meriteollisuuden kasvuodotukset ovat Lounais-Suomessa korkealla. Meyerin Turun telakan tilauskirjat ovat täynnä vuosiksi eteenpäin ja meriteollisuudessa on muutenkin positiivinen tilanne. Salossa on meriteollisuudessa toimivia yrityksiä ja yrityksiä, jotka miettivät mahdollisuutta toimia jatkossa meriteollisuuden verkostoissa.

Kutsumme kaikki meriteollisuuden mahdollisuuksista kiinnostuneet vapaamuotoiseen keskustelutilaisuuteen, jossa kartoitamme salolaisten yritysten toiveita sekä mahdollisuutta yhteistyöhön Salossa toimivien yritysten kesken.

Keskustelutilaisuudessa on mukana Meriteollisuus ry:n toimitusjohtaja Elina Vähäheikkilä. Meriteollisuus ry edistää suomalaisen meriteollisuuden kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Meriteollisuus ry:n jäsenenä on yli 80 merkittävää meriteollisuudessa toimivaa yritystä.

Aika: to 2.11.2017 klo 15:30 - 17
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
Ilmoittaudu: Tommi Virtanen p 044 547 7711 ja tommi.virtanen@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalo

Joensuunkatu 7, 24100 Salo p. (02) 778 73www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.