Siirry uutiskirjearkistoon.
Ajankohtaista toukokuulle Yrityssalosta 2019
Meillä Yrityssalossa on paljon ajankohtaista tarjontaa, kiinnostavia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia verkostoitua. Osallistu, verkostoidu ja vaikuta!

Mikäli et jatkossa halua Yrityssalosta vastaavia viestejä, klikkaa alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta viestin tilaus'.
SISÄLLYS
1.Positiivisia asioita vireillä Salossa!
2.Yritysten viestintäpäivä 8.5 klo 9-16
3.Turvatusti yrittäjyyteen 29.4 klo 16.30-20
4.Uusi rahoitus pk-yrityksille: palkkaa kansainvälistymisen osaaja
5.Lähde mukaan Alihankinta 2019 -messuille
6.Omistajanvaihdosilta 5.6.2019 klo 17-20
7.Yrityssalo - yrittäjyyden palvelukeskus Salossa
 

1. Positiivisia asioita vireillä Salossa!

Kevään aikana on kuulunut paljon positiivisia uutisia Salon toimintaympäristöstä! Työttömien määrä kaikissa ikäluokissa väheni niin Salossa kuin koko Suomessa. Salossa työttömyysprosentti on nyt 10,2% ja se on 1,8 prosenttiykisiköä alhaisempi kuin vuotta aikaisemmin.

Paljon muutakin positiivista tapahtuu juuri nyt Salossa. Lounavoima Oy:n Ekovoimalaitoksen rakennustyöt ovat käynnissä. Valmet Automotiven mittavat rekrytoinnit alkavat toukokuussa Pestuumarkkinoilla. Salo IoT Campuksen yhteisö kasvaa ja siitä yksi hyvä esimerkki on Turun AMK:n, Turun yliopiston ja Kaakkois-Suomen AMK:n Kyperturvallisuuslaboratorio. Salon Retail Parkiin avautui uusi Puuilon myymälä. Salon keskustan katukuvassa näkyvät nostokurjet viestivät osaltaan myös siitä, että rakentaminen alueella on vireää. Tässä muutamia positiivisia uutisia kevään kynnyksellä ja tätä listaa täydentävät monet yrityskohtaiset positiiviset uutiset.
Lisää aiheista:

Siirry kirjeen alkuun
2. Yritysten viestintäpäivä 8.5 klo 9-16
12650.JPG
Pohditko miten erottaudut massasta, viestität tehokkaasti eri kanavissa sekä miten teet sitouttavampaa ja potentiaalisia asiakkaita kiinnostavaa viestintää? Tule mukaan ajankohtaiseen viestintäpäiväämme, jonne olemme kutsuneet alan asiantuntijoita kertomaan viestinnän uusista trendeistä. Valitse puheenvuoroista mieleisesi tai kuuntele kaikki!

Aika: 8.5. klo 8:30-16
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
Ohjelma:
8.30 - 08.45 Aamukahvit
8.45 Sosiaalisen median monet kasvot ja seitsemän kuolemansyntiä - Avidly | Antti Leino
10.00 Myynnin johtaminen markkinoinnilla - Myyntivoima | Harri Ylinen
11.15 - 12.00 Lounastauko (omakustanteinen)
12.00 Virtuaalisen yritysesittelyn alusta | A1-media | Mika Kurkilahti
12.30 Hittejä vai huteja? Viestintästrategian voima - Joy and Order / Tiina Vainio
13.15 Printtimedia osana viestintää - Mainostoimisto Kuke | Mikko Virtaperko
14.30 Asiakaskokemus kilpailueduksi - Trustmary Group | Aki Hokkanen

Kunkin puheenvuoron jälkeen mahdollisuus kahdenvälisiin keskusteluihin asiantuntijan kanssa. Osallistuminen maksutta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.
Siirry kirjeen alkuun
3. Turvatusti yrittäjyyteen 29.4 klo 16.30-20

Turvatusti yrittäjyyteen -info tarjoaa kattavasti turva- ja tukitietoa yrittäjille ja yrittäjäksi ryhtyville. Infoillan aiheina ovat mm. yrittäjän työttömyys-, sosiaali- ja vakuutusturva, yrityksen vakuutukset ja lakiasiat sekä yrittäjän työterveyshuolto ja yrityskummitoiminta.
Aika: ma 29.4.2019 klo 16.30-20
Paikka: Salo Iot Campus, Joensuunkatu 7, Salo
Asiantuntijoina mukana AYT-kassa, Mehiläinen Salo, KPMG Salo, Fennia, Salon seudun Yrityskummit ry.
Siirry kirjeen alkuun
4. Uusi rahoitus pk-yrityksille: palkkaa kansainvälistymisen osaaja

Uusi rahoitus madaltaa pk-yrityksen kynnystä palkata kansainvälistymisen osaaja

Talent Explorer -rahoitushaku on juuri avattu. Business Finlandin myöntämän rahoituksen avulla yritys voi palkata asiantuntijan tuomaan uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yritys voi edetä uudella kansainvälisellä markkinalla. Talent Explorer -rahoitus on osa kansallista Talent Boost -toimenpideohjelmaa.

Business Finlandin myöntämän Explorer-rahoituksen määrä on enintään 20 000 euroa ja se kattaa korkeintaan 50 prosenttia Suomesta käsin työskentelevän, palkattavan asiantuntijan kustannuksista. Yritys maksaa palkattavan asiantuntijan kustannuksista vähintään 50 prosenttia.

Siirry kirjeen alkuun
5. Lähde mukaan Alihankinta 2019 -messuille
12652.PNG
Lähde näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan teollisuustapahtumaan

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 24. - 26.9.2019 teollisuuden ALIHANKINTA 2019 -messut, joka kokoaa yhteen teollisuuden alihankinnan ammattilaiset sekä tuhannet uudet tuote- ja palveluinnovaatiot. Suomen johtavat alihankintateollisuuden messut esittelevät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia.

Yrityssalon kokoama yhteisosasto ALIHANKINTA -messuilla on tänä vuonna entistä suurempi, kun käytössämme on kolmanneksen enemmän tilaa kuin aikaisempina vuosina. Mukaan mahtuu 10-12 yritystä riippuen siitä, kuinka paljon mukaan haluavat yritykset haluavat tilaa itselleen.

Yrityssalo hoitaa paikkavaraukset, yhteiset rakenteet ja kalusteet, liittymät, kulkuluvat ym. messuilla tarvittavan. Yritykset huolehtivat vain omasta näkyvyydestään ja esittelijöistään. Osaston ilme ja kokoonpano suunnitellaan yhdessä osallistujien kesken hyödyntäen mahdollisimman paljon olemassa olevaa messumateriaalia. Messuosastojen kustannukset jaetaan osallistujien kesken.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Tommiin puh 044 547 7711 | tommi.virtanen@yrityssalo.fi.

Siirry kirjeen alkuun
6. Omistajanvaihdosilta 5.6.2019 klo 17-20
Omistajanvaihdos tarjoaa mahdollisuuden saada yritystoiminnalle, elämäntyölle jatkajan ja jatkuvuuden sekä alkavalle yrittäjälle tilaisuuden päästä mukaan jo käynnissä olevaan liiketoimintaan.

Aika: ke 5.6.2019 klo 17.00 – 20.00
Paikka: Yrityssalo, IoT Campus, Joensuunkatu 7, kokoustila 2009.

Tilaisuudessa asiantuntijoina mm. Lassi Rosala - Varsinais-Suomen Omistajanvaihdospalvelu, Janne Hakala - Ernst & Young Oy, Milla Forsman - Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy, Juha Lehto - Someron Säästöpankki. Mukana yrityscase Takatalo Store, Antti Rauhala, Motokauppias, Takatalo Store Oy
Siirry kirjeen alkuun
7. Yrityssalo - yrittäjyyden palvelukeskus Salossa

Me Yrityssalossa teemme joka päivä töitä yrittäjyyden eteen ja työskentelemme yritysten käytännön arjessa! Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalon tehtävänä on auttaa uusia yrityksiä syntymään sekä olemassa olevia yrityksiä uusiutumaan, kehittymään ja kasvamaan Salon alueella.

Hienoa kun olet uutiskirjeen tilaaja! Kun järjestämme tapahtumia, olet ensimmäisten kutsuttujen joukossa. Kun meillä tapahtuu jotain uutta, kerromme siitä uutiskirjeessä ja somekanavissamme.

Posti kulkee myös toiseen suuntaan. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tai uusia ajatuksia, kannattaa ottaa yhteyttä – sähköpostitse tai suoraan puhelimella.

Olemme Salon kaupungin omistama, toimipisteemme sijaitsee Salo IoT Campuksella, mutta toiminta-alueemme on koko Salon alue. Teemme intohimolla työtä alueemme ja sen yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen!

Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7


24100 Salo | p. (044) 778 2142www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.