Siirry uutiskirjearkistoon.
Saitko koronarahoitusta? Lue ajankohtaista koronarahoituksesta
Salolaisiin yrityksiin on tähän mennessä myönnetty 14,6 milj euroa koronatukea. Haluamme varmistaa että kehittämishankkeet toteutuvat ja kaikilla on tieto jäljellä olevista tukimahdollisuuksista.

Uutiskirje on meille tärkeä viestinnän väline, jonka haluamme jakaa Sinun kanssa. Mikäli et jatkossa halua vastaanottaa uutiskirjeitä Yrityssalosta, alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1.Saitko koronarahoitusta? Onko kehittämishanke käynnistynyt?
2.Yksinyrittäjän tuen haku päättyy 30.9.2020
3.Maaseutuyritysten ja erikoistuneen maatalouden koronatukea vielä jäljellä
 

1. Saitko koronarahoitusta? Onko kehittämishanke käynnistynyt?

Onko yrityksesi saanut koronatukea kehittämishankkeen toteutukseen Business Finlandilta tai Varsinais-Suomen ELY-keskukselta?

Yrityssalo haluaa tarjota apua, että yritysten kehittämishankkeet onnistuvat mahdollisimman hyvin. Vastaa lyhyeen kyselyymme ja kerro mikä tilanne kehittämishankkeessasi on! Voimme auttaa yrityksiä löytämään Salon alueelta parhaat mahdolliset asiantuntijat kumppaneiksi kehittämishankkeen toteuttamiseen.


Vastaamiseen menee aikaa vain muutamia minuutteja.
Siirry kirjeen alkuun
2. Yksinyrittäjän tuen haku päättyy 30.9.2020

Enää kaksi viikkoa hakuaikaa – yksinyrittäjätuen haku päättyy 30.9.2020

Kuntien myöntämän yksinyrittäjätuen hakuaika päättyy keskiviikkona 30.9.2020. 2 000 euron avustusta voidaan maksaa 16.3.2020 – 31.8.2020 väliseltä ajalta yksinyrittäjän toiminnasta aiheutuneisiin kustannuksiin. Tässä lyhyesti avustuksen myöntämisen edellytykset:

• Yksinyrittäjän taloudellinen tilanne ja liikevaihto ovat heikentyneet merkittävästi koronaepidemian takia 16.3.2020 jälkeen.
• Yksinyrittäjän yritystoiminnan taloudellisen tilanteen ja liikevaihdon heikentyminen 16.3.2020 jälkeen on todennettava jäljennöksillä kirjanpidosta ja / tai tiliotteista (kulut ja myyntituotot).
• Taloudellisen tilanteen tulkitaan heikentyneen, mikäli yrityksen liikevaihto on laskenut yli 30% pysyttyään lähes samalla tasolla edellisen 12 kuukauden ajanjaksolla
• Yksinyrittäjällä arvioidaan olevan edellytykset kannattavaan liiketoimintaan
• Sesonkiluonteissa yritystoiminnassa, voidaan tarkastella keskimääräistä liikevaihdon kehitystä


Kysy lisää sähköisesti: juha.metsanoja@yrityssalo.fi tai armi.metsanoja@yrityssalo.fi
Siirry kirjeen alkuun
3. Maaseutuyritysten ja erikoistuneen maatalouden koronatukea vielä jäljellä

Koronavirusepidemiasta kärsivät maaseudun mikroyritykset, erikoistuneet maatalouden alkutuotannon ja kalatalouden yritykset voivat hakea edelleen 31.12.2020 asti kriisitukea.
Tuet ovat suoraa tukea ja osoitettu poikkeustilanteesta kärsiville yrityksille, jotka ovat rajautuneet TEM:n tukien piiristä pois. Tuissa ei ole takaisinmaksuvelvoitteita eikä niiden saaminen edellytä kehittämistoimia.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Hyrräjärjestelmässä. Tukimäärä 5 000-10 000 euroa perustuu hyväksyttäviin kustannuksiin.

Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo | Joensuunkatu 7 24100 Salo


p. +358 44 778 2142www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.