Siirry uutiskirjearkistoon.
Onko sinulla idea hautumassa?
Hei,

Onko sinulla idea, josta voisi ajan saatossa kehittyä menestyvä bisnes? Kokoa ajatuksesi yhteen ja tule pitchaamaan ideaasi asiantuntijaraadille! Saat palautetta ja eväitä idean jatkokehittämiseen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Salo - Connecting Things -tapahtuma järjestetään ensi viikolla to 26.11 Microsoftin tiloissa. Tapahtumassa on esillä yritysten uutta osaamista, osaajia, ideoita ja paljon muuta. Vielä löytyy jonkin verran maksuttomia esittelypaikkoja yrityksille, joten ilmoittaudu nyt mukaan!


SISÄLLYS
1. Nyt on haku päällä! Tule pitchaamaan 26.11 ideasi raadille
2. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Salo - Connecting Things -tapahtumaan
 

1. Nyt on haku päällä! Tule pitchaamaan 26.11 ideasi raadille

Etsimme uusia ideoita, joiden on mahdollisuus kehittyä yritystoiminnaksi Salossa. Ideat voivat tulla henkilöiltä tai yrityksiltä. Tule kertomaan ideasi kokoamallemme asiantuntijaraadille ja saat sille palautetta ja ohjausta sen eteenpäin viemiseksi.

Miten osallistutaan?
Laita viestiä osoitteeseen maija.pirvola@yrityssalo.fi ja saat ohjeet valmistautumiseen ja idean esittelyyn. Idean esittely voi kestää max 3 min, joten tämä vaatii sinulta jämäkkää ideaesittelyä.

Ideaesittelyt ovat osa Salo Connecting Things -tapahtumaa ja ideat esitellään avoimesti stagella. Tämä on hyvää harjoitusta pitchaukseen!
Siirry kirjeen alkuun
2. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Salo - Connecting Things -tapahtumaan
Vielä on jonkin verran vapaana yritysten esittelypöytiä, joissa on mahdollisuus esitellä yrityksen osaamista, verkostoitua ja tutustua alan ammattilaisiin. Tapahtumaan ovat erittäin tervetulleita myös yritykset, jotka etsivät uusia kasvun mahdollisuuksia mm. digitalisaatiosta tai teollisesta internetistä. Yleisöksi olemme kutsuneet ICT-alan yrityksiä sekä ammattilaisia, joiden kohtaamisista voivat hyötyä kaikki osapuolet.

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista to 19.11. mennessä. Ilmoittautumislomakkeesta löydät lisätietoja tapahtumasta ja voit samalla kertoa tarkempia tavoitteitasi osallistumisesi suhteen.


Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.