Siirry uutiskirjearkistoon.
Touko-kesäkuun ajankohtaisia uutisia
Tässä uutiskirjeessä kootusti ajankohtaisasioita ja tiedotettavaa yrityksille. Kevät tarjoaa runsain määrin mielenkiintoisia tilaisuuksia ja infoja, jotka olemme koonneet tähän kirjeeseen. Poimi omasi ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa.

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1.Salon yritysalueiden tapaamiset - tule mukaan!
2.Miten saat vetovoimaa muotoilulla? Miten suojaat aineettoman omaisuuden yritystoiminnassa?
3.Vuoropuhelutilaisuus Salon kaupungin elintarvikehankinnoista
 

1. Salon yritysalueiden tapaamiset - tule mukaan!
Onko yritysalueesi infrassa parannettavaa? Entä tunnetko jo, mitä alueellanne ollaan suunnittelemassa kaavoituksen suhteen? Haluatko kenties antaa palautetta kaupungille tai Yrityssalolle tai haluatko päästä kysymään tontti- ja lupa-asioista tarkemmin?

Tule mukaan oman alueesi avoimeen yritysaluetapaamiseen Salon seudun ammattiopistolle! Tapahtuman aikana kuulet mm. kaavoituksen tilannekatsauksen, oman yritysalueesi yritysaluetoimikunnan toiminnasta sekä pääset osallistumaan keskusteluun alueen tulevaisuudennäkymistä sekä esittämään omia toiveita ja kertomaan terveisiä alueen toiminnasta. Ilmoittaudu mukaan saman tien!

Paikka: Salon seudun ammattiopisto, Hyvoninkatu 1, Salo
Ajankohdat:
Halikon-Riikin alue: ti 23.5. klo 15
Meriniityn yritysalue: ma 29.5. klo 16
Kiikalan-Kiskon-Suomusjärven alue: ti 30.5. klo 17
Perniön yritysalue: ma 5.6. klo 15
Kuusjoen-Muurlan-Perttelin alue: ti 6.6. klo 15

Mistä on kyse:
Salossa on vuodesta 2012 lähtien lisätty kaupungin ja yritysten yhteistyötä yritysaluetoimikuntien muodossa. Eri yritysalueilta kootut toimikunnat kokoontuvat kaupungin ja Yrityssalon edustajien kanssa pari-kolme kertaa vuodessa ja näin saadaan välitettyä viestiä yrityksiltä kaupungille ja toisinpäin. Yritysaluetoimikuntien toiminta on kaikille avointa toimintaa. Yritysaluetoiminnan kautta on saatu aikaan mm. yhteisiä projekteja sekä parannuksia alueiden tieverkostoon, ylläpitoon ja kaavoitukseen.

Tapahtumassa mukana: Yrityssalo, SSKKY sekä Salon kaupunki.
<
Siirry kirjeen alkuun
2. Miten saat vetovoimaa muotoilulla? Miten suojaat aineettoman omaisuuden yritystoiminnassa?
Miten hyvän muotoilun ja johdonmukaisen brändinrakentamisen avulla voidaan moninkertaistaa yrityksen arvo, kasvattaa vientikerroin huippuunsa ja luoda kansainvälisesti menestyviä kasvuyrityksiä? Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Tekesin kanssa.

Aika: ti 23.5.2017 klo 8:30-12
Paikka: Yrityssalon koulutustilat, Örninkatu 15 B, Salo.
Kenelle: Tilaisuus on suunnattu kaikille muotoilusta ja kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta voi kehittää kansainvälistä liiketoimintaa.
Puhujina mm. Pekka Kumpula / Seos Design Oy, Antti Pirnes / Patiq Oy sekä Risto Lustila ja Antti Salminen / Tekes.
Tilaisuus lähetetään webcastina. Osallistujilla mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen asiantuntijoilta.
Siirry kirjeen alkuun
3. Vuoropuhelutilaisuus Salon kaupungin elintarvikehankinnoista

Salon kaupunki järjestää Yrityssalon kanssa info- ja keskustelutilaisuuden kaupungin tulevasta elintarvikehankinnasta. Tilaisuuden tarkoituksena on antaa lisätietoa tulevasta kilpailutuksesta ja sen aikataulusta sekä kartoittaa markkinoita ja käynnistää avoin vuorovaikutus Salon kaupungin ja toimittajien välillä. Onnistunut hankintaprosessi vaatii ennakoivaa vuoropuhelua.

Tervetuloa mukaan avoimeen tilaisuuteen keskustelemaan aiheesta ja vaikuttamaan vastuullisen elintarvikehankinnan toteutumiseen Salossa.

Aika: ti 6.6.2017 klo 13 - 16
Paikka: Ravintola Rosmariini, Kokoustila 2 krs. Joensuunkatu 13 (Meriniitty), Salo
Kenelle: Tilaisuus on kohdistettu elintarvikealan toimijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.
Ohjelma:
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.