Siirry uutiskirjearkistoon.
Huhtikuun ajankohtaisia Yrityssalosta
Tässä uutiskirjeessä kootusti ajankohtaisasioita ja tiedotettavaa yrityksille. Kevät tarjoaa runsain määrin mielenkiintoisia tilaisuuksia ja infoja, jotka olemme koonneet tähän kirjeeseen. Poimi omasi ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa.

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1. Messumatka ICT Expo 2016-tapahtumaan!
2. Salon kaupungin työllisyyspalvelut hakee yrityksiä yhteistyöhön
3. Tilaisuuksien kevätkalenteri - tervetuloa mukaan!
4. Huhtikuun tilaisuuksia alkaville yrittäjille
 

1. Messumatka ICT Expo 2016-tapahtumaan!

Tarjolla on loistava tilaisuus päivittää osaamista, verkostoitua ja viihtyä - paikkoja vielä jäljellä!

Salo StartupHub yhdessä Growing for Growth –projektin kanssa järjestää messumatkan Salosta Helsinkiin, ICT Expo 2016 –tapahtumaan. Tapahtuman ajankohta on 27.-28.4.2016, osallistuminen on maksutonta, matkan kustannukset kattaa StartupHub ja Growing for Growth.

Salolaisille start up yrityksille – jo käynnistyneille tai vireillä oleville – on varattu matkalle 15 paikkaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkalle osallistuu myös muita salolaisia ICT –alan yrityksiä.

HUOM! Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla heikki.lahtinen@yrityssalo.fi ja kerro kumpi päivä 27.4. vai 28.4. on sinulle parempi. Vastaa samalla alla oleviin kysymyksiin.

Nimi
Yritys (jos olemassa)
Osallistun mieluummin 27.4. VAI 28.4.

Tervetuloa!

Siirry kirjeen alkuun
2. Salon kaupungin työllisyyspalvelut hakee yrityksiä yhteistyöhön

Salon kaupunki palkkaa kevään aikana useita pitkään työttömänä olleita salolaisia osaajia, jotka ovat suuntaamassa avoimille työmarkkinoille. Koska työllistettäviä on paljon, eikä kaupungin organisaatiosta löydy välttämättä kaikille halukkaille sopivaa työtä, toivotaan työtehtävien tarjoamisesta kiinnostuneita yrityksiä ilmoittautumaan 30.4. mennessä.

Yhtenä yhteistyön muotona on esimerkiksi palkkatuetun henkilön jatkosijoittaminen yritykseen. Tarjolla on paljon osaavaa työvoimaa! Tule mukaan yhteistyökumppaniksi!


Haku päällä-tilaisuus Steissillä pe 15.4.

Salon kaupunki yhdessä Yrityssalon, TE-toimiston, VOITTO-hankkeen ja Smartsalon kanssa järjestää työnhakijoille aktiivisen iltapäivätapahtuman "Haku päällä!". Tapahtumassa on tarjolla vinkkejä työnhakuun, työkyvyn ylläpitämiseen, uusia suuntia, koulutusmahdollisuuksia, työpajoja, verkostoitumista ja virkistymistä.

Tapahtuma on jatkumoa viime syksyn rekrytapahtumille, tällä kertaa päivän ohjelma on päasiassa suunnattu työnhakijoille. Yritykset ovat tilaisuuteen lämpimästi tervetulleita, esim. ständille tutustumaan työnhakijoihin sekä verkostoitumaan. Odotamme paikalle runsaasti työnhakijoita verkostoitumaan ja saamaan ajankohtaista tietoa. Mikäli yritys on kiinnostunut tulemaan paikalle, löydät liitteestä yhteystiedot ja voit ilmoittautua mukaan. Tervetuloa!

Siirry kirjeen alkuun
3. Tilaisuuksien kevätkalenteri - tervetuloa mukaan!
Digiherätys teemailta - Näin punot verkkosi verkossa ma 11.4. klo 17 -n. 20

Mikä tekee hyvät nettisivut ja mitä kannattaa ottaa huomioon nettisivuja suunnitellessa? Miten hakukoneet ajattelevat ja mitä voin tehdä löydettävyyteni parantamiseksi? Kannattaako ja pitääkö löydettävyydestä maksaa?


Sähköisen markkinointiviestinnän työpaja 13.4. klo 17.00

Pajaohjelmassa mm: Sähköinen markkinointi – mitä mahdollisuuksia nykyään? Modernit työkalut asiakkaiden tavoittamiseen digitaalisesti sekä osallistujien omat caset – pitäisikö tehdä jotakin? Yhteenvetoa ja keskustelua – konkreettisia kehittämisideoita takataskuun Sparraajana: Toimitusjohtaja Eero Mäkitalo, Mainostoimisto 4D


YRITTÄJÄILTA - Hyvinvointia ja tuottavuutta bisnekseen! to 14.4. klo 17.30 - 20.30

Menestyvät ovat mukana verkkokaupassa – oletko sinä? Harkitsetko omistajanvaihdosta – tiedätkö miten edetä onnistuneesti eteenpäin? Etsitkö yrittäjiä verkostoosi (B2B)? Tule esittäytymään ja luomaan kontakteja Vaatimustaso korkealla – itsekritiikkiä ja stressiä? Itsemyötätunnosta potkua tekemiseen!


Digiherätys - Sosiaalinen media tehokäyttöön ke 20.4. klo 8-10

Missä asiakkaat tänä päivänä ovat? Miten sosiaalinen media voi olla aidosti hyöydyksi yrityksen arjessa? Mistä tiedän, mihin kanaviin kannattaa panostaa? Pitääkö kaikkialla olla? Onko pakko, jos ei halua? Aamun tietoisku johdattaa oivaltamaan, miten sosiaalinen media kannattaa ottaa osaksi yrityksen näkyvyyttä, miten valita sopivat kanavat ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle.


Paikallisen elintarvikkeen tie kaupan hyllylle! 20.4. klo 9-11.30

Pienen yrityksen valmistamalle tuotteelle matka ruokakaupan hyllylle on pitkä ja moni olettaa sen olevan vaikeakin. Kauppa kuitenkin haluaa paikallista valikoimiinsa. Yrittäjien avuksi on laadittu työtä helpottavaa materiaalia, apuja ja neuvoja on tarjolla. Tule kuulemaan aiheesta lisää!


Yritysten kansainvälistymisiltapäivä to 20.4. klo 12.30-16

Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa pk-yritysten kansainvälistymispalveluista ja keskustelemaan, miten voisit saavuttaa menestyksekästä liiketoimintaa nopeasti kasvavilla markkinoilla. Järjestämme Salossa kansainvälistymisiltapäivän Team Finland -kumppaneiden kanssa. Paikallisia yrityksiä kertomassa omista kokemuksistaan kansainvälistymisestään.


Ennakkotiedoite Digitaalisen markkinoinnin teematilaisuudesta.

Tilaisuuden tavoitteena on saada luotua mahdollisemman konkreettinen käsitys digitaalisen markkinoinnin keinoista liiketoiminnan kehittämiseksi ja kansainvälistymisessä – mistä aloittaa ja miten edetä. Teematilaisuuteen mahtuu mukaan maksimissaan 20 yritystä, jotta tilaisuudesta saadaan interaktiivinen. Tilaisuus tullaan järjestämään viikolla 17 tai 18. Ilmoittautua koulutukseen voi Yrityssalon kotisivuilla 11.4. alkaen.

Digiherätys teemailta - Sosiaalinen media I ke 4.5. klo 17- n. 20

Teemailta I: Facebook | Instagram | katsaus muihin

Facebookin ja Instagrammin erityispiirteet ja toimintaperiaatteet. Kanavien höydyntäminen mahdollisimman tehokkaasti ja kiinnostavan sisällön tuottaminen. Yrityksen some-yhteisön rakentaminen ja asiakkaiden löytäminen. Facebook- ja Instagram -markkinoinnin mahdollisuudet.


Käytännön henkilökohtaisen myyntityön työpaja 11.5. klo 17.00

Pajaohjelmassa mm: tavoitteellisen myyntityön teoria, ammattimainen ote myynnin tekemiseen, asiakas on palkanmaksaja sekä osallistujien omat caset - työpajassa huomioidaan osallistujien odotukset ja tavoitteet Sparraajana: Myynnin ja markkinoinnin veteraani KTM Ilkka Rekola


Yrittäjän työhyvinvoinnin työpaja 17.5. klo 17.00

Pajaohjelmassa mm: Kuka tekee kiireesi? Miten tauotat työsi? Arvovalintoja työssä ja mitä on työnohjaus? parraajana: Työnohjaaja, koulutuspäällikkö Riitta Mursula-Innanen


Digiherätys teemailta - Sosiaalinen media II ke 18.5. klo 17- n. 20

Teemailta II: Twitter | LinkedIn | katsaus muihin

Twitterin ja LinkedInin erityispiirteet ja toimintaperiaatteet. Kanavien hyödyntäminen tehokkaasti yrityksen toiminnassa.

Siirry kirjeen alkuun
4. Huhtikuun tilaisuuksia alkaville yrittäjille
Starttaamo –valmennus 14.4. alkaen 3 illan valmennussetti

Starttaamo -valmennussetti vauhdittaa yritystoimintasi käynnistymistä ja kehittymistä kolmen illan valmennuspaketilla myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkostoitumisen, viestinnän ja kannattavuuden aihealueita käsittäen. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu yrittäjyyden alkuvaiheessa oleville, jo toimiville tai toimintaansa aloitteleville yrittäjille. Starttaamossa saat käytännönläheisiä neuvoja ja vinkkejä toimintasi kehittämiseen sekä verkostoidut myös uusien yrittäjäkollegojen kanssa.


Startti-info ti 19.4. klo to 16.30 – n. 20.00

Perusasioita yritystoimintaan: mm. rahoitus, maksuliike, yritysmuodot, verotus ja tilitoimiston rooli sekä kiteytystä starttirahasta, myynnin merkityksestä ja tarjolla olevista palveluista


Turvatusti yrittäjyyteen –info ti 26.4. klo 16.30 – n. 20.00

Aiheina mm. yrittäjäksi ryhtyvän työttömyys-, sosiaali- ja vakuutusturva, yrityksen vakuutukset ja lakiasiat sekä yrittäjän työterveyshuolto ja yrityskummitoiminta


Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.