Siirry uutiskirjearkistoon.
Alkukevään kuulumisia Yrityssalosta
Mukavaa alkanutta huhtikuuta Yrityssalosta. Tässä uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita asiakkaillemme.

Tänään käynnistyi Salon pk-toimintaympäristökysely, johon toivomme saavamme runsaasti vastauksia. Lisäksi kesän lähestyessä Yrityssalo muistuttaa Salon Seudun Yrittäjäyhdistysten nuorten Kesäduuni-kampanjasta.

Kaikki Yrityssalon tulevat tapahtumat löytyvät tapahtumakalenteristamme.

SISÄLLYS
1. Salon pk-toimintaympäristökysely käynnistyi - vastaa ja vaikuta!
2. Yrityssalon energianeuvojat EETU-energiaosastolla Salon messuilla 12. - 13.4.
3. Kesäduuni-kampanja: Lähde mukaan talkoisiin!
 

1. Salon pk-toimintaympäristökysely käynnistyi - vastaa ja vaikuta!

Yrityssalo on tänään käynnistänyt erittäin tärkeän selvityksen, jossa selvitetään yritysten avainhenkilöiden ajatuksia sekä eri toimialojen tarpeita liittyen tulevaisuuden kehittämistarpeisiin. Selvityksen tulokset ovat avainasemassa pohdittaessa Salon tulevaisuuden suuntia ja kehittämisen painotuksia, joten toivomme että kaikki ehtivät käyttää hetken ajastaan kommentoimiseen. Selvityksessä haetaan vastauksia mm. yritysten kasvukykyyn, mahdollisia kasvun esteitä sekä yritysten nykyistä kysyntää/tilauskantaa. Kyselyssä selvitetään myös mahdollisia puuttuvia julkisia tukitoimenpiteitä sekä millaiseksi yritykset arvioivat oman liiketoiminnan kehittyneen vuonna 2020.

Eikö sitten tällaista tietoa ole jo riittävästi saatavilla Salosta? Rakennemuutoksiin vastaaminen edellyttää oman toimintaympäristön reaaliaikaista tuntemista, ketterää reagointia ja myös tulevan ennakointia. Rakennemuutoksen negatiiviset puolet, kuten työpaikkojen menettäminen, pelko oman osaamisen vanhentumisesta ja oman alueen epävarmana näyttäytyvä tulevaisuus ovat tulleet tutuiksi niin julkisen keskustelun kuin henkilökohtaisten kokemusten kautta. Tämän selvityksen tuloksena saadaan vinkkiä Salon tulevaisuuden erikoistumismahdollisuuksista sekä kasvutrendeistä, joihin kannattaa tarttua kiinni!

Kysely tehdään yrittäjille, yritysjohtajille, yritysten avainhenkilöille sekä muille Yrityssalon yrityskontakteille. Vastaamiseen menee aikaa max 5 minuuttia. Tulokset käsitellään nimettöminä. Varmista siis vaikutusmahdollisuutesi ja annan omien mielipiteiden kuulua!


Lisätiedustelut aiheeseen liittyen maija.pirvola@yrityssalo.fi

1870.jpg
Siirry kirjeen alkuun
2. Yrityssalon energianeuvojat EETU-energiaosastolla Salon messuilla 12. - 13.4.

Keväiset Salon messut järjestetään tänä vuonna 12.-13.4.2014 Astrum-keskuksessa teemalla Koti, Mökki, Piha ja Vapaa-aika.


Yrityssalon yritysneuvojat ovat mukana messuilla EETU –energiaosastolla, josta löytyy infoa yritysten energiansäästöön ja uusiutuvien energialähteiden käyttöön liittyvistä mahdollisuuksista sekä tietoa energiatuista ja energiatilaisuuksista.

Lauantaina messujen esiintymislavalla Vesa Salminen Warma-Uunit Oy:stä antaa vinkkejä puun puhtaaseen kotipolttoon ja sunnuntaina lisätietoa toukokuussa järjestettävästä Alueelliset energiaratkaisut –bussikiertueesta.


Mikäli yritystäsi askarruttaa voisiko yrityksen kustannuksia pienentää uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä tai energiatehokkuutta parantamalla tai jos kaipaat kehittämisapua yhteistyöverkostoihin - poikkea messuille!

Siirry kirjeen alkuun
3. Kesäduuni-kampanja: Lähde mukaan talkoisiin!

Terveiset Salon Seudun Yrittäjäyhdistyksiltä

KESÄDUUNI - HAASTEKAMPANJA
PALKKAA NUORI KESÄDUUNIIN JA HAASTA MUKAAN KAKSI YRITYSTÄ

Haasteet julkaistaan Salon Seudun Sanomissa tiistaisin ja perjantaisin, ensimmäisen kerran 1.4.

TOIMI SIIS HETI! Lähetä haasteesi ositteeseen sihteeri@salonyrittajat.fi.


1808.jpg
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.