Siirry uutiskirjearkistoon.
Maaliskuun ajankohtaisia Yrityssalosta
Tässä uutiskirjeessä kootusti tulevia ajankohtaisasioita ja tiedotettavaa yrityksille. Kevät tarjoaa runsain määrin mielenkiintoisia tilaisuuksia ja infoja. Tervetuloa mukaan!

Mikäli et jatkossa halua tätä uutiskirjettä klikkaa uutiskirjeen alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1. KasvuOpen - Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma Saloon!
2. Paikallisen elintarvikkeen tie ravintolaan-iltapäivä 15.3.
3. Starttaamo- neljän illan valmennuskokonaisuus alkaa 2.3.
4. Kevään tulevia infoja ja työpajoja yrittäjille ja yrityksen avainhenkilöille
5. Tilaisuuksia alkavalle ja vähän aikaa toimineelle yrittäjälle
 

1. KasvuOpen - Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma Saloon!

Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma – KasvuOpen – toteutuu vuonna 2017 myös Salossa, kun Yrityssalo yhdessä Lohjan Novago Oy:n kanssa toteuttaa Länsi-Uudenmaan ja Salon Kasvupolun.

Länsi-Uudenmaan ja Salon Kasvupolku®-sparraukseen valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnan kehittämiseen yrityselämän asiantuntijoilta. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökodista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Kasvupolku on tarkoitettu jo toimiville yrityksille, aloittaville sekä start-up yrityksille kaikilla toimialoilla.

Länsi-Uudenmaan ja Salon Kasvupolun tiedotustilaisuus ja avaus ”Startti” tapahtuu Salossa 16.3. klo 13 alkaen !


Siirry kirjeen alkuun
2. Paikallisen elintarvikkeen tie ravintolaan-iltapäivä 15.3.

Pienen alkutuottajan ja jalostajan tuotteen matka ravintolaan kuluttajan lautaselle mielletään pitkäksi ja moni olettaa sen olevan vaikeakin. Ravintolat, lounaspaikat, kahvilat ja suurkeittiöt kuitenkin haluavat paikallisesti tuotettua ja jalostettua lähiruokaa valikoimiinsa. Tule keskustelemaan eri lähiruokaketjun toimijoiden kanssa mahdollisuuksista lisätä lähituotteiden osuutta ravintoloiden tarjonnassa.

Aika: ke 15.3.2017, klo 15 -17.30. Kahvit tarjolla klo 14.45 alkaen
Paikka: Ravintola Salon Seurahuone, Asemakatu 1, Salo

Kohderyhmä: Elintarvikkeiden alkutuottajat, jalostajat, logistiikka, ravintola-alan toimijat, suurkeittiöt ym elintarvikeketjun toimijat

Siirry kirjeen alkuun
3. Starttaamo- neljän illan valmennuskokonaisuus alkaa 2.3.

Vauhditusta vasta alkaneeseen tai alkamassa olevaan yritystoimintaan! Starttaamo –valmennusohjelma käynnistyy maaliskuussa!

Starttaamo tehostaa yritystoimintasi käynnistymistä ja kehittymistä myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkostoitumisen, viestinnän, kannattavuuden, yrittäjän työhyvinvoinnin ja arjen hallinnan aihealueita käsittäen. Starttaamossa saat käytännönläheisiä neuvoja ja vinkkejä toimintasi kehittämiseen sekä verkostoidut myös uusien yrittäjäkollegojen kanssa.

STARTTAAMO -valmennusohjelman päivät: 2.3, 9.3, 16.3 ja 23.3.
Paikka: Yrityssalon koulutustilat, Innomo, (Örninkatu 15 b, Salo, 2 krs)

Siirry kirjeen alkuun
4. Kevään tulevia infoja ja työpajoja yrittäjille ja yrityksen avainhenkilöille
Lean –toiminnan työpaja ti 7.3 klo 17.00 – n. 20.00

Lean on yksinkertainen, monille eri toimialoille sopiva tuottavuuden jatkuvan parantamisen toimintamalli. Paja tarjoaa käytännönläheisen tietopaketin Leanin perusasioista, joka lisää Lean-menetelmien ymmärrystä ja käyttöönottoa omassa työssä. Pajasta on hyötyä niin yksinyrittäjille kuin isompien yritysten edustajille, jotka haluavat kehittää omaa työtään ja lisätä tuottavuutta.


IPR - kuinka suojaat aineettoman omaisuutesi? ti 7.3. klo 10:00

IPR-oikeudet ovat yritykselle kilpailuetu ja elintärkeitä markkinoilla toimimiseen. Tunnistatko aineettoman omaisuutesi? Onko se suojattu?

Tule kuuntelemaan asiaa patenteista, tavaramerkeistä ja malleista, joista kertovat Boco IP:n kokeneet asiantuntijat Eurooppapatenttiasiamies Karri Leskinen ja IP-lakimies Elina Heikkilä.


Modernit Pilviratkaisut - mitä IoT ja Cloud -termien takaa löytyy? pe 10.3. klo 10:00

Tiedon kokoaminen ja käsittely pilvipalveluissa on nykyisen ja varsinkin tulevaisuuden liiketoiminnan ydintä. Internet of Things –teknologia perustuu pitkälti tiedon keräämiseen ja käsittelyyn pilvessä.
Mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännössä, miten se vaikuttaa eri alojen – kaikkien alojen – yrityksille, mikä on mahdollista?

Yrityssalo yhdessä AJR Solutions Oy:n kanssa järjestää tilaisuuden jossa asiaa lähestytään käytännönläheisesti ja ajankohtaisesti.

Puhujina asiantuntijoita mm. Microsofti Suomi Oy, Arrow Electronics, IT_Line


Tulevaisuuspaja - tulevaisuus muuttaa liiketoimintaa? Ke 15.3. klo 9:00

Kenelläkään ei ole kristallipalloa, josta tarkan tulevaisuuden voisi nähdä. Mutta mahdollisiin tulevaisuuksiin voi ja kannattaa varautua – tämä pätee niin liikeideaa miettiviin ihmisiin kuin jo vakiintuneisiin yrityksiinkin.

Yrityssalo yhdessä Coenna Oy:n kanssa järjestää Tulevaisuuspajan kaikille ennakoivasta tulevaisuudentutkimuksesta kiinnostuneille - varsinkin niille henkilöille joiden liiketoimintaan parempi ymmärrys tulevaisuudesta voisi vaikuttaa.


Lähiruoka PopUp -tapahtuma Salon Citymarketissa 7. - 8.4.

Olemme sopineet Salon Citymarketin kanssa yhteistyössä toteutettavasta lähiruoka pop-up –tapahtumasta 7. - 8.4.2017. Tavoitteena on saada paikallisille elintarviketuottajille ja –jalostajille näkyvyyttä päivittäistavarakaupan tapahtumassa, joka osuus suhteellisen lähelle pääsiäispyhiä.Siirry kirjeen alkuun
5. Tilaisuuksia alkavalle ja vähän aikaa toimineelle yrittäjälle

Perustaisinko yrityksen? –info ti 21.3.2017 klo 16.30 – n. 20.00

Oletko miettinyt ryhtymistä yrittäjäksi? Perustaisinko yrityksen? –info on tilaisuus yrittäjyyttä vaihtoehtona ja mahdollisuutena pohtiville. Aiheena ovat mm. aloittavan yrittäjän palvelut ja verkostot, yrittäjyys vaihtoehtona, tukimahdollisuudet, yrittäjäjärjestön palvelut, yrittäjän starttiraha ja koulutukset sekä tuoreen yrittäjän oma yrittäjätarina. Tervetuloa mukaan!


Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen –info ma 27.3.2017 klo 16.30 – n. 20.00

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen –info tarjoaa tilaisuuden saada tietoa franchising –yrittäjyydestä, yrityskaupasta, osakkuudesta sekä omistajan- ja sukupolvenvaihdoksesta. Illan aikana kuullaan myös osuuskuntayrittäjyydestä ja toimimisesta osuuskunnassa sekä työskentelystä laskutusosuuskunnan/palvelun kautta. Mukana ovat myös tiivistelmät Yrityssalon palveluista ja TE –toimiston näkökulmista vaihtoehtoisissa yrittäjyyspoluissa. Tervetuloa mukaan!


Startti-info to 30.3.2017 klo 16.30 – n. 20.00

Startti-infossa käydään läpi yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä perusasioita kuten esim. yritystoiminnan rahoitus, maksuliikenne sekä yritysmuodot, verotus ja taloushallinnon perusteet. Lisäksi kuullaan kiteytykset viestinnästä ja tarjolla olevista seudullisista yrityspalveluista sekä myynnin merkityksestä yritykselle. Tervetuloa mukaan!


Turvatusti yrittäjyyteen –info to 6.4.2017 klo 16.30 – n. 20.00

Turvatusti yrittäjyyteen -info tarjoaa kattavasti turva- ja tukitietoa yrittäjille ja yrittäjäksi ryhtyville. Infoillan aiheina ovat mm. yrittäjäksi ryhtyvän työttömyys-, sosiaali- ja vakuutusturva, yrityksen vakuutukset ja lakiasiat sekä yrittäjän työterveyshuolto ja yrityskummitoiminta. Tervetuloa mukaan!

Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.