Siirry uutiskirjearkistoon.
Yritysharava käy läpi yritykset Salossa ja Somerolla
Puhelinhaastatteluilla selvitetään yritysten työvoima-, osaamis- ja kehittämistarpeet kevään aikana. Varaathan aikaa puhelinhaastatteluun tai sovi parempi aika haastatteluun.

Mikäli et jatkossa halua Yrityssalosta vastaavia viestejä, klikkaa alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta uutiskirjeen tilaus'.
SISÄLLYS
1.Puhelinhaastattelut käynnistyvät jo tällä viikolla
 

1. Puhelinhaastattelut käynnistyvät jo tällä viikolla

Puhelinhaastatteluilla selvitetään Salon seudun yritysten työvoima-, osaamis- ja kehittämistarpeet kevään aikana

Haastattelut tehdään puhelimitse call centerin toimesta Salon ja Someron kaupunkien, Yrityssalon, Salon seudun ammattiopiston ja Turun ammattikorkeakoulun toimeksiannosta. Haastatteluissa käydään kattavasti läpi alueen yritykset eri toimialoilta. Haastateltavana on noin 3 300 yritystä Salon seutukunnassa. Haastattelut käynnistyvät keskiviikkona 28.3. ja jatkuvat toukokuun lopulle asti.

Haastattelujen jälkeisillä yrityskontakteilla vastataan yritysten tarpeisiin

Yritysten tarpeisiin tarjotaan apua yhteistyössä Salon toimijoiden yhteistyöllä. Haastattelujen jälkeen niihin yrityksiin, joilla on työvoima-, osaamis- ja kehittämistarpeita, ollaan yhteydessä Yrityssalon, Salon seudun ammattiopiston, Turun ammattikorkeakoulun tai Salon ja Someron kaupungin edustajien toimesta.

Näin kattavalla yritysten tarpeiden selvityksellä uskotaan löytyvän uusia työpaikkoja sekä saadaan liikkeelle erilaisia koulutus- ja kehittämishankkeita. Samalla saadaan ajankohtaista tietoa yritysten työvoimatilanteesta sekä tulevasta työvoiman tarpeesta. Haastatteluissa saatujen tietojen avulla voidaan suunnitella myös tulevaisuuden palvelutarjontaa.
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo | Joensuunkatu 7


24100 Salo | p. (02) 778 73www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.