Siirry uutiskirjearkistoon.
KASVUUN! 2014 -MESSUT
Yrityksille suunnattu messutapahtuma teemalla Kasva, Kehity ja Verkostoidu

Aika: 6.11.2014 klo 9-17
Paikka: Salohalli, Pormestarinkatu 5, 24100 Salo

Etsitkö liiketoiminnalle joustoa, kasvua ja tunnettuutta? Tunnetko lähiseudun toimijat, mahdolliset alihankkijat ja potentiaaliset asiakkaasi? Salon Seudun Elinkeinomessut Ry järjestää yrityksille messut ja matchmaking-tapahtuman, jossa päivän aikana on luvassa mielenkiintoisia esityksiä eri yritysten ja yhteistyökumppaneiden toimesta.

Yritykset voivat ennakkoilmoituksen kautta varata näyttelytilaa, joissa voi esitellä tuotteita ja palveluja sekä mahdollisuuden n. 5 min. Pitch-yritysesittelyyn tilaisuudessa (max. 30 esittelyä päivän aikana).

Yrityssalo Oy on mukana yhteistyökumppanina.
SISÄLLYS
1. TAPAHTUMA
2. OHJELMA
 

1. TAPAHTUMA

Tapahtuma on Salossa ensimmäistä kertaa ja on tarkoitettu kaikille yrityksille ja muille tahoille, jotka tarjoavat osaamistaan, alihankintaa, tuotteita ja palveluja yrityssektorille.

TEEMAT

Teema/kohderyhmät: Eri teollisuusalojen valmistus ja alihankinta, koneet ja laitteet, tietotekniikka ja ICT –palvelut, eri yritysaloille suunnatut palvelut, kuten esim. kiinteistö-, huolto-, terveyspalvelut, ravitsemus-, rahoitus- ja vakuutuspalvelut, koulutus- ja työvoimapalvelut, ym.

Tavoitteena: Tuntea osallistuvat yritykset ja tunnistaa mahdolliset liikekumppanit. Luoda yhteistyökumppanuuksia ja asiakassuhteita. Tiedostaa saatavilla olevat koulutus mahdollisuudet sekä mahdolliset rahoitus-, tuki -ja työvoimapalvelut.

Täällä kohtaavat valmistus, alihankinta sekä luonnollisesti erilaisia tukipalveluja tarjoavat yhteistyökumppanit saman katon alla.

Siirry kirjeen alkuun
2. OHJELMA

Klo 9.00 - Tilaisuus alkaa aamukahvilla

Klo 9.30 - Tilaisuuden avauspuhe

Päivän aikana yritysten Pitch-esitykset (max 5 min / yritys) sekä asiantuntijaesityksiä

Lounastauko

Klo 17.00 - Tapahtuman päätös

Tarkemmat tiedot ohjelmasta, hinnoista ja ilmoittautumisesta löydät Salon Messujen kotisivuilta: http://www.salonmessut.fi/kasvuun-2014

2741.jpg
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73 www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.