Siirry uutiskirjearkistoon.
Salo mukana The SHIFT:ssä businessfestivaalissa. Haluatko mukaan?
Salo on mukana Kakolan vanhassa Lääninvankilassa 22.-23.5.2018 järjestettävässä yritystapahtumassa. Muutama yritys mahtuu vielä mukaan matkaan.
Kiinnostuitko? Lue lisää tässä uutiskirjeessä
SISÄLLYS
1.Mikä ihmeen The Shift -tapahtuma?
2.The SHIFTin ohjelmasta lisää
3.Miten mukaan
 

1. Mikä ihmeen The Shift -tapahtuma?
9552.JPG
Suomen ensimmäinen businessfestivaali The SHIFT järjestettiin ensimmäisen kerran Turun linnassa 2016 ja se keräsi ensimmäisenä vuonna yli 1 000 kävijää. Nyt jo kolmannen kerran järjestettävä The SHIFT on siirtynyt Kakolan vanhaan Lääninvankilaan ja se kokoaa yhteen 4 000 osallistujaa, ison joukon yrityspäättäjiä, sijoittajia, eri alojen vaikuttajia ja kasvuyrityksiä 15 eri maasta.
SHIFT tuo yhteen maailmaa mullistava teknologiat ja perinteisen teollisuuden johtajat syventymään keskusteluun teknologian tulevaisuudesta, etiikasta ja vaikutuksesta.

Tapahtuman taustalla on voittoa tavoittelematon yhdistys, Shift ry, jonka tavoite on varmistaa, että teknologinen kehitys on kestävää ja vastuullista.

Faktoja:
4000+ osallistujaa
750+ C-tason yrityspäättäjää
500+ kasvuyritystä
15+ maasta
92% osallistujista sanoi, että on erittäin helppo tutustua uusiin ihmisiin

Ohjelmasta viimeisimmät tiedot päivittyvät aina nettisivuille ja tai mikäli liityt sähköpostilistalle saat ne suoraan sähköpostiisi. Lisäksi julkaisemme aiheita syventäviä blogikirjoituksia, joista voi inspiroitua jo ennen tapahtumaa.


Siirry kirjeen alkuun
2. The SHIFTin ohjelmasta lisää

Tekoälyn, datatieteen ja teoreettisen fysiikan suurimmat ajattelijat Oxfordista ja Berkeleysta saapuvat toukokuussa Turkuun. SHIFT Businessfestivaalissa pääpuhujina kuulet:

Tiistaina 22.5 Ai in Maritime Industry Track keskittyy tekoälyn rooliin meriteollisuudessa. Se järjestetään yhteistyössä alan merkittävien toimijoiden kanssa, kuten MacGregor, Meyer Oy, Rolls Royce ja Silo.AI.
Siirry kirjeen alkuun
3. Miten mukaan
9554.JPG
Haluatko päästä aitiopaikalle esittelemään ja osallistumaan, saamaan lisäbuustia ja uusia kontakteja? Osallistumalla saa näkyvyyttä omalle yritykselle sekä mahdollisuuden boostata Saloa kasvuun muiden tärkeiden kumppanien kanssa! Vielä on tilaa muutamalle yritykselle tai startupille.
Laitan lyhyt perustelusi jo tänään, miksi mukaan osoitteeseen maija.pirvola@yrityssalo.fi - dl 9.5.2018 menn
Siirry kirjeen alkuun
The SHIFT yritystapahtumassa mukana Salon kaupunki, Salo IoT Campus ja Yrityssalo


Yrityssalo, Joensuunkatu 7, 24100 Salowww.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.