Siirry uutiskirjearkistoon.
Yrityssalon toimipiste on muuttanut
Olemme muuttaneet Salo IoT Campuksen tiloihin Kuutio II:een. Nokian ja Microsoftin entinen saitti - nykyisin nimeltään Salo IoT Campus - sijaitsee keskeisellä paikalla Salon Meriniityssä ja tarjoaa loistavat näkymät paikalliseen liike-elämään. Liikumme ja järjestämme tilaisuuksia edelleen aktiivisesti eri puolilla Saloa ja olemme edelleen vahvasti mukana kehittämässä paikallista elinkeinoelämää toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta koko Salon alueella.
SISÄLLYS
1.Yhteystiedot
2.Yrityssalo kesätauolla 10.-28.7.2017
 

1. Yhteystiedot
Käynti- ja postitusosoitteemme on Joensuunkatu 7, 24100 Salo. Toimitiloihimme kulku on aina vastaanoton kautta, joten muistathan sopia tapaamisen tai muuten ilmoittaa tulostasi.

Yhteystietomme löydät kätevästi

Asiakastapaamiset järjestämme edelleen joko asiakkaan tiloissa tai kampuksella - ihan niin kuin asiakkaat itse haluavat ja miten sovimme aina erikseen. Tilaisuuksia järjestämme edelleen eri puolilla Saloa. Salo IoT Campuksella on runsaasti kokous- ja seminaaritiloja käytössämme sekä hyvät paikoitustilat. Vielä hetken voimme käyttää Örninkatu 15 B:n eli Innomon tiloja. Järjestämme myös paljon tilaisuuksia yritysten tiloissa, sillä liitämme mielellämme ohjelmaamme yritysvierailuja.

Tapahtumakalenterimme täyttyy pikku hiljaa syksyä varten ja lähetämme jatkossakin uutiskirjeitä tilaisuuksistamme
Siirry kirjeen alkuun
2. Yrityssalo kesätauolla 10.-28.7.2017
Toimipisteemme on kesätauolla heinäkuussa. Olemme suljettuna ajalla 10.7 - 28.7.2017. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidän puhelimitse ja voit jättää aina viestin vastaajaan. Lupaamme vastata pienellä viiveellä viesteihin.
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Örninkatu 15


24100 Salo | p. (02) 778 73www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.